Metallica najavila treći koncert u sklopu svoje humanitarne zaklade

Treći koncert Metallice u korist njihove zaklade All Within My Hands (AWMH) održat će se 16. prosinca 2022. u Los Angelesu u Kaliforniji.

Metallica (foto: Herring & Herring)

Osnovana od strane članova i uprave benda 2017. kao način za ulaganje u ljude koji podržavaju bend, zaklada All Within My Hands posvećena je stvaranju održivih zajednica, podržavanju obrazovanja radnika, borbi protiv gladi i drugim značajnim lokalnim potrebama.

“Uzbuđeni smo što možemo podijeliti s vama sve nevjerojatne stvari koje je Zaklada postigla i nadahnjuje nas razmišljanje o tome što nas čeka u budućnosti. Naravno, sve ćemo zaokružiti cjelovečernjim koncertom! Nadamo se da ćete nam se pridružiti na proslavi”, objavio je bend na svojim društvenim mrežama.

U prvih šest mjeseci rada, All Within My Hands donirala je više od 750.000 dolara bankama hrane diljem svijeta. S ovom su praksom Metallica i AWMH nastavili i tijekom sjevernoameričke turneje „WorldWired”, odvajajući donacije svakom gradu te upoznavanjem predanih ljudi koji svoj svakodnevni život usmjeravaju na pomaganje drugima.

Obitelj Metallice i članovi odbora zaklade All Within My Hands posvećeni su vođenju organizacije s najvećim integritetom u kojoj su troškovi svedeni na minimum i u potpunosti ih plaća bend, upravni odbor i prijatelji koji su radili s bendom mnogo godina i koji su uzbuđeni što mogu pomoći u ovoj misiji. 100% svih donacija, kako obožavatelja tako i trećih strana, ide udrugama koje podržava AWMH.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X