Mi Vida objavila novi singl ‘Ispod mesa’

Iza imena benda Mi Vida stoje glazbenici kojima scena i pozornica nisu nimalo strani – Vida Manestar i Stanislav Stanko Kovačić. Vidu publika poznaje kao prateću vokalisticu grupe Elemental, a Stanko surađuje s mnogim izvođačima, poput Josipe Lisac, Matije Dedića ili Mile Kekina.

Mi Vida – Ispod mesa

Njihov prvi singl „Probaj me uzeti“ koju su publici predstavili u 2018. godini predstavio je jednu vedriju i dinamičniju stranu benda, a za svoj drugi singl izabrali su malo drugačiju temu, kao i atmosferu intimnije prirode.

„Pjesma Ispod mesa nam je bitna jer naizgled govori o jednoj vrsti bježanja, onom od sebe, koja se ponekad manifestira kretanjem iz veze u vezu, no u principu ona govori o tome da smo mi svi isti, o toj potrebi za bježanjem, na koji god mogući način. Naravno, bijeg nije rješenje, rješenje je ljubav i suočavanje sa sobom i nadamo se da će pjesma potaknuti ljude na svu paletu osjećaja i misli.“, poručuju Vida i Stanko.

Mi Vidu, kako je već navedeno, čine Stanislav Kovačić i Vida Manestar, a po potrebi im se pridružju i drugi glazbenici kako bi se proširila zvučna slika. Tako su se u pjesmi „Ispod mesa“ pridružili su Daniel Šuljić u aranžmanu, kao i Luka Tralić Shot koji je sudjelovao u produkciji i masteringu pjesme.

Za režiju i scenarij spota zaslužna je sama Vida Manestar, dok je direktor fotografije Nevio Smajić. U spotu su glumom svoj doprinos dali Marta Cerovečki, Neva Rožman, Nika Reljanović, Vedran Gospodarić.

U budućnosti, do kraja ove godine, Mi Vida ima u planu izdati album. Materijala ima dovoljno, a sljedećim mjesecima Vida i Stanko rade na tome da sav snimljeni i napisani materijal zaokruže u jednu cjelinu. Do tada nas očekuje još par singlova ovog zanimljivog dvojca, kao i koncerti, koji su temelj benda, budući da njihov koncept kreće ‘od ulice’, gdje su godinama opipavali bilo isprepletenosti glazbe, prolaznika i nastupa u tim, nepredvidljivim uvjetima ceste i gradova.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X