Michael J. Fox pridružio se Coldplayu na koncertu u izvedbi pjesama iz ‘Back to the Future’

Coldplay se trenutno nalazi na turneji kojom promoviraju svoj posljednji album ‘A Head Full of Dreams’, a ovoga su vikenda odsvirali dva koncerta na stadionu MetLife u New Jerseyju.

Coldplay i Michael J. Fox (Izvor: Youtube)
Coldplay i Michael J. Fox (Izvor: Youtube)

Tijekom jednog od koncerata Chris Martin prikazao je video clip u kojem njegov sin Moses moli tatu da bend odsvira pjesmu iz njegovog i tatinog najdražeg film “Back to the Future”. Otac mu je želju ispunio, ali i nadopunio. Tako su Coldplay odsvirali “Earth Angel” od Penguinsa i “Johnny B. Goode” Chucka Berryja uz pomoć samog Michaela J. Foxa, rekreiravši tako scenu ikoničkog školskog plesa “Enchantment Under The Sea” u kojoj je Fox i sam svirao gitaru. S obzirom da ovaj glumac već dugo boluje od Parkinsonove bolesti, scena je bila još dirljivija. Martin ga je na kraju nazvao njegovim i sinovljevim herojem.

Ovo nije prvi puta da Chris Martin i Michael J. Fox nastupaju zajedno; Martin je već svirao na gala večeri za Michael J. Fox Foundation, i tom su prilikom zajedno odsvirali “Johnny B. Goode” i Coldplayov “Yellow”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DWEKAbJomvU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S1i5coU-0_Q[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xyJZH2UPifo[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X