Mick Jagger se narugao Trumpu na koncertu

“Da su Britanci u ratu za nezavisnost zadržali aerodrome, cijela stvar je mogla drugačije završiti po njih”.

Mick Jagger (foto: Wikipedia)

Sir Mick Jagger rugao se Donaldu Trumpu nakon predsjednikovoga gafa o aerodromima za vrijeme američkoga rata za nezavisnost. Trump je ponovno postao predmetom sprdnje nakon što je u svom govoru 4. srpnja izjavio kako je američka vojska otela zračne luke za vrijeme sukoba 1775., više od stoljeća prije nego su zrakoplovi izumljeni. Za grešku je okrivio neispravan blesimetar s kojega je čitao.

Sada se i Jagger pridružio ruganju američkog predsjednika za vrijeme nastupa The Rolling Stonesa u Massachusettsu nakon što je okupljenima čestitao Dan nezavisnosti, za koji je dodao kako je njima Britancima taj praznik uvijek bio osjetljiva točka. “U stvari, predsjednik je imao pravo,” dodao je Mick. “Da su Britanci zadržali aerodrome, cijela stvar je mogla drugačije završiti po njih”.

The Rolling Stones i Trump i prije su se sukobljavali, pa je bend tako upozorio predsjednika da ne koristi njihove pjesme “You Can’t Always Get What You Want” i “Start Me Up” na svojim skupovima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X