Mike D iz Beastie Boysa postaje somelijer

Reper će biti zadužen za izbor vina u Hearth & Hound, novom restoranu koji će se uskoro otvoriti u Los Angelesu.

Michael 'Mike D' Diamond (Foto: Wikipedia)
Michael ‘Mike D’ Diamond (Foto: Wikipedia)

Michael “Mike D” Diamond iz Beastie Boysa pronašao je novo zanimanje. Kao somelijer kreirat će ponudu vina i pomoći u njihovom odabiru gostima restorana Hearth & Hound, vlasnika Kena Friedmana i April Bloomfield. Otvorenje ovog restorana u Los Angelesu zakazano je za 22. rujna.

Diamon će kao poznati kolekcionar vina birati za Hearth & Hound, a kako je sam kazao za Bloomberg, lista vina će biti zabavno složena. “Složit ćemo je na taj način kako bi gosti mogli probati nešto što inače nikad ne bi probali. Primjerice ako volite kalifornijski syrah lako ćete moći odabrati nešto slično s druge strane svijeta što vrlo vjerojatno nije bio vaš prvi izbor ili možda nikad u životu ne biste ni probali”, objašnjava Mike D koji napominje kako će vino biti dostupno na čaše: “Ako želite popiti deci vina, bit će vam omogućeno, a također nećete morati pola sata razmišljati nad vinskom kartom o izboru.”

Hearth & Hound koji je smješten u srcu Hollywooda naslanja se na još jedan poznati restoran; Cat & Fiddle. A kako vlasnik Ken Friedman kaže, cilj mu je u novi restoran ‘dovući’ što više glazbenika i ljudi iz glazbenog svijeta. Friedman, koji je radio i kao menadžer i u A&R-u kaže kako svi poznati glazbenici vole doći u Cat & Fiddle. “Guns & Roses, Metallica, The Smiths… sve sam ih vodio u Cat & Fiddle. Svi oni koji poput Liama Gallaghera  ili Damona Albarna žele popiti pristojnu pintu, svratit će u taj restoran, a Hearth & Hound će nadam se biti njihov drugi izbor u Hollywoodu”, izjavio je Friedman.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X