Mikkey Dee, bubnjar Motörheada: Nema više Motörheada

Nadovezujući se na odlazak lidera grupe Lemmyja Kilmistera, bubnjar Mikkey Dee zaključio je ono što je očito za švedski Expressen, svega nekoliko sati nakon što je objavljena vijest o smrti.

Motörhead
Motörhead

“Nećemo raditi turneje i ništa slično. I neće više biti novih ploča. Ali brend je preživio i Lemmy nastavlja život u srcima svih”, izjavio je Mikkey Dee nakon što je lider grupe podlegao ekstremno agresivnom obliku raka.

Dee, koji je 1992. došao na mjesto Phila “Philthy Animal” Taylora, koji je također umro ove godine, svega par mjeseci prije Lemmyja, otkrio je kako se Kilmister nosio s teškom bolesti na posljednjoj ovogodišnjoj turneji. “Jako je smršavio i svu svoju energiju trošio je na pozornici nakon čega je bio jako, jako umoran. Bilo je nevjerojatno kako je uopće mogao nastupati i završiti europsku turneju. Bilo je to prije svega 20 dana. Nevjerojatno”, izjavio je Dee i dodao: Fantastičan je osjećaj da smo bili u stanju završiti turneju s njim. Nismo otkazali upravo zbog Lemmyja. Neopisivo sam mu zahvalan za sve ove godine tijekom kojih smo imali tako dobro zajedničko vrijeme.”

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X