Mile Kekin i Bajaga u novom animiranom lyrics spotu ‘Atlantida’

Može se reći da je singl ‘Atlantida’ koji je se velikom brzinom ‘primio’ u cijeloj regiji neočekivano dobio svoj službeni video spot.

Mile Kekin feat. Bajaga – Atlantida

“Rekoh “Fiket, daj mi napravi lyric video”, on veli ok, onda se ne javlja tjednima i onda mi pošalje ovo! Ne znam šta je ali mi se sviđa. Bravo majstore”, komentar je na Facebooku i kratki opis Mileta Kekina o novom video uratku koji je napravio redatelj Tomislav Fiket.

Spot je dakako animacijsko djelo koje evocira na vrijeme djetinjstva i tadašnju popularnost western stripova “Zlatna serija” i “Lunov Magnis Strip” koji su dakako obilježili predratne generacije na ovim prostorima, čime je Tomislav Fiket uistinu vizualno pogodio nit same pjesme, toliko da je oduševio i Kekina koji je odlučio da ta “Atlantida” neće biti samo ‘prijelazni’ lyrics video do snimanja službenog, već upravo službeni video spot pjesme.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X