Mile Kekin izbacio video spot ‘Beton’

Mile Kekin objavio je spot za singl ‘Beton’ ususret nastupu s bendom u dvorištu zagrebačke The Garden Brewery u četvrtak 6. lipnja.

Mile Kekin (Foto: promo)

“Beton nije samo minijatura o adolescentu razapetog između strogog oca i zgodne susjede. To je također podsjetnik koliko je važno zalijevati svježe izlivenu betonsku ploču po ljetnim vrućinama. Posvećena je svim klincima koji su, kao ja, morali dodavati, kositi, farbati i općenito pomagati očevima oko kuće, dok se drugi već ljube jezicima. Zahvalio bih se režiseru spota Filcu, koji je i našao prave slike i idealne glumce za ovaj kratki film o stasanju i odrastanju. Dramaturginja Tea Matanović u ulozi susjede i Teo Kiš talentirani student likovnih umjetnosti ispali su savršeni par, barem u mašti“, rekao je Mile Kekin o pjesmi „Beton“ koji je njegov službeni šesti singl skinut s hvaljenog solo albuma „Kuća bez krova“.

Frontman Hladnog piva u ulozi kantautora u The Garden Brewery predstavlja samostalni album koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin – za Album godine i Najbolji album rock glazbe, a u dvorište pivovare Kekin dolazi u punoj postavi s pratećim bendom.

“Kuća bez krova”, priča je o Kekinu, njegovom djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi, a svoje intimno djelo Mile je zamislio kao svirani film s deset scena. Album su obilježili singlovi “Reno 4”, nominirana za pjesmu godine na prošlogodišnjem Porinu i mjesecima jedna od najslušanijih u Hrvatskoj , putni “Atlas”, kao i “Takav par”, “Atlantida” i “Samo moja”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X