Mile Kekin najavio solo album objavom prvog singla ‘Reno 4’

Pjesma koja je zadnjih dana naišla na veliko zanimanje fanova i medija napokon je vani! Ljubav prema svom prvom automobilu Mile je pretočio u riječi i nastao je ‘Reno 4’.

Mile Kekin (Foto: Roberto Pavić)
Mile Kekin (Foto: Roberto Pavić)

„Reno 4 je uglancan, tank napunjen do vrha i kreće put radio postaja“ – objavio je Mile Kekin na svojoj službenoj Facebook stranici.

Autobiografsku pjesmu za koju sam potpisuje glazbu i tekst, Mile opisuje kao pjesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov.

„Prvih par stihova napisao sam i snimio prije desetak godina. Pjesma je stajala na ledu dok ponovno nisam kupio baterije za diktafon, a čim sam je ponovno čuo znao sam da je to moja priča; autobiografija i tekst posložilisu se sami od sebe.“ – rekao je Mile Kekin.

„Reno 4“ prvi je singl koji Mile Kekin planira objaviti na svom solo albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine, a cijeli album razlikovat će se od svega što je do sada radio. Kako sam kaže, bit će to posveta njegovim uzorima; Dylanu, Springsteenu, Waitsu i drugim pjesničkim velikanima koji su na neki način obilježili njegov glazbeni put.

„Tematski će to biti moja intimna priča, bit će to pjesme o meni, a ne toliko o svijetu oko mene“ – zaključio je Mile.

Mile Kekin i prateći bend (Foto: Roberto Pavić)
Mile Kekin i prateći bend (Foto: Roberto Pavić)

Prateći bend Mile Kekina čine:

Marko Bregant – gitare svih vrsta
Matko Gaće- bubnjevi i udaraljke
Andrija Lazo-harmonika i gitare
Danko Krznarić-klavijature i gitare
Mario Rašić-bas gitara

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X