Mnogi drugi singlom ‘Dimtafon’ putuju u neka sretnija vremena

Zagrebački bend Mnogi Drugi upravo je objavio četvrti singl s najavljenog drugog albuma.

Mnogi drugi ‘Dimtafon’

Riječ je o “Dimtafonu”, veseloj pjesmi kojom se Mnogi Drugi žele vratiti u neka jednostavnija i sretnija vremena. “Stanje svijeta me smeta i Ja bih ispočetka” neki su od stihova kojima Mnogi Drugi daju svoj osvrt na današnji svijet i pozivaju na promjenu koja treba doći iznutra.

“Ključ održavanja zdrave psihe u ovim vremenima je eskapizam,” kažu iz benda, “opet smo pobjegli u šumu i pokušali napraviti jednostavan i pozitivan video spot koji u potpunosti odgovara duhu pjesme.”

Režiju spota povjerili su Kristijanu Protulipcu koji je ideje članova benda spojio u smislenu cjelinu, dok se za cjelokupnu produkciju pobrinuo Izvan fokusa. Miks i mastering Dimtafona potpisuje Ante Prgin Surka, a Mnogim Drugima opet su se priključile Nika Starčević i Tea Anzulović na pratećim vokalima.

Unatoč nepogodnoj godini za glazbenike i izvođače, Mnogi Drugi nastavljaju sa snimanjem: “Obzirom na cjelokupnu situaciju s Koronom, odlučili smo stati na loptu s koncertima i posvetiti se u potpunosti novom materijalu i dovršetku drugog albuma koji bi trebao izaći sredinom iduće godine. Želja za svirkama raste iz dana u dan i veselimo se novim nastupima kad se vratimo u normalu.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X