Moby objavljuje novi singl ‘The Day’

Pjesma izlazi 9. svibnja, a uslijedit će i novi album, nazvan ‘Destroyer’.

Moby

Moby će  9. svibnja  objaviti novi singl “The Day” s nadolazećeg albuma “Destroyed” čije se izdanje očekuje tjedan dana kasnije, točnije 16. svibnja. Uz originalnu pjesmu biti će dostupni i remixevi Lifelikea, Bastoa, Gesaffelsteina, Eddia Thoneicka i Funkermana.

“’The Day’ sam napisao u Španjolskoj u hotelskoj sobi u ranu zoru nakon neprospavane noći. Bilo je šest ili sedam ujutro, uzeo sam akustičnu gitaru i snimio je na svoj mobitel. Kasnije sam je snimio na staroj elektronskoj opremi koju sam imao u studiju”, rekao je Moby.

“The Day” je inspirirana suradnjom Davida Bowiea i Briana  Enoa, čija je produkcija postala dio Mobyjevih glazbenih usmjerenja; odrastajući, neprestano je vrtio “Low” i “Heroes”. “The Day” je vrlo osobna pjesma o kasnonoćnom očaju i mračnim stanjima duše, obično povezanima s nekom ovisnošću. Ta tematika provlači se kroz cijeli nadolazeći album.

Obožavatelji iz Hrvatske i zemalja regije moći će čuti kako “Destroyed” zvuči uživo odmah po izlasku albuma, točnije 26. svibnja na Mars festivalu u Ljubljani. Karte se mogu nabaviti u potražite u Dallas Music Shopovima u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X