Moby tvrdi da ima insajderske informacije o Trumpovoj povezanosti s ruskom vladom

Moby je otvoreni kritičar Donalda Trumpa još od početka predizborne kampanje kada je kandidata nazvao ‘istinskim sociopatom’. Nakon Trumpove izborne pobjede bio je jedan od muzičara koji su pozvani da sviraju na inauguraciji, što je s indignacijom odbio i usput napravio hipotetsku playlistu protestnih pjesama za tu priliku.

Moby (Foto: Wikipedia)
Moby (Foto: Wikipedia)

Jučer je na Facebook stranici objavio kako posjeduje insajderske informacije o povezanosti Trumpa i njegove administracije s ruskom vladom, objasnivši kako je do njih došao preko prijatelja koji radi u Washingtonu.

Moby je, kako kaže, čitav vikend proveo u razgovoru s prijateljem koji mu je otkrio čitav niz stvari o Trumpovom režimu.

Ustvrdio je kako je nepotvrđeni špijunski dosije koji je pun kompromitirajućih informacija o Trumpu stopostotno stvaran i kako je novi predsjednik od prvog dana povezan s ruskom vladom za koju se govorka kako ga je i dovela na vlast.

“Ruska vlada ga ucjenjuje, i to ne samo zato što je po njemu piškile ruske prostitutke, već zbog puno opakijih stvari”, tvrdi Moby i dodaje kako Trump traži razlog da započne rat s Iranom.

Moby je naveo i detalje o navodnim planovima desničara da se riješe Trumpa i dodao kako su obavještajne zajednice diljem svijeta zgrožene nesposobnošću Trumpove administracije.

“Pišem ovo kako bi postojao javni trag o tome prije i ako se neke od navedenih stvari dogode. Ovo su doista zbunjujuća i užasna vremena, a mi imamo nekompetentnog predsjednika koji je u posjedu stranih sila”, naveo je Moby svoju motivaciju za objavljivanje posta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X