Zbog teške prometne nesreće The Dillinger Escape Plan otkazao ostatak europske turneje

Grupa je zbog teške prometne nesreće koja joj se dogodila na autoputu u Poljskoj bila je prisiljena otkazati ostatak europske turneje, pa tako i zagrebački koncert koji je bio na rasporedu u subotu 18. veljače.

The Dillinger Escape Plan
The Dillinger Escape Plan

Autobus benda doživio je tešku prometnu nesreću u 8:25 ujutro na autoputu u Poljskoj. Njihov tour bus s teretnom prikolicom po svemu sudeći bio je parkiran u zaustavnom traku kad je na njih svom silinom naletio kamion. Prema prvim vijestima u nesreći je ozljeđeno čak 13 osoba, ali velikom srećom nije bilo ljudskih žrtava. Neki članovi pratećeg tima su zadržani u bolnici, no svi zajedno pretrpjeli su ozbiljne šokove. Materijalna šteta je ogromna jer im je oprema kompletno uništena.

Otkazan je ostatak europske turneje, uključujući i zagrebački koncert koji je na rasporedu trebao biti u subotu, 18. veljače.

Povrat novca za kupljene ulaznice može se ostvariti od četvrtka, 16. veljače na prodajnim mjestima gdje su kupljene. Za ulaznice kupljene online Eventim će vršiti povrat novca na kartice s kojih je obavljena kupovina.

Naravno, prerano je govoriti hoće li se i kada Dillingeri vratiti u Europu i Hrvatsku. Organizator poručuje: “Ako u budućnosti dobijemo potvrđeni datum odmah će se objaviti.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X