Močvara slavi 20., a CirkoBalkana 7. rođendan – jedne novine, dva prostora, ista adresa i hrpa događanja

Klub na Savi najavljuje 20 dana proslave za svoj 20. rođendan. Slavlje započinje na međunarodni praznik rada, a završava 20. svibnja.

Močvara slavi 20., a CirkoBalkana 7. rođendan

“Nismo ni trepnuli, a dva desetljeća rada proletjelo je u trenu”, poručuju iz Močvare.

Mnogi od pionira Močvare danas imaju djecu dovoljno staru da izlaze van pa plesni podij kluba nerijetko izgleda kao poligon međugeneracijske solidarnosti. No, dvadeseti rođendan ozbiljan je iskorak u treće desetljeće života i idealan trenutak za inventuru dosad urađenog. Tako se i dvadesetodnevna proslava Močvarinog rođendana većim svojim dijelom osvrće na tu slavnu prošlost, no s jednim okom uvijek pratimo i prognoze budućnosti.

“Tako će ponovo pogledati i poslušati mnoge legende koji su redoviti izvođači u Močvarnim vodama (Rundek, Jimmy Stanić, Trobecove krušne peći, Indoš, Dunja Knebl…), podsjetiti se naših redovnih i rado posjećenih programa (Začarana Močvara, KUM, Valhalla, Balkan rock…), po prvi puta ugostiti neke međunarodne zvijezde (Die Ärzte, Zograf…), opako partijati uz Outlook launch party te ponuditi standardno dobar popratni neglazbeni program (sajam ploča i stripova, radionice, tribine, književnu i filmsku večer, Trnjanske kresove, izložbu plakata…)”, javljaju iz direkcije Močvare i poručuju u nastavku: “Osim toga, ovaj rođendan nećemo slaviti sami, već će nam se sa svojim sedmim izdanjem pridružiti i CirkoBalkana čitavim nizom kvalitetnih predstava za velike i male, radionica, slušaona i popratnog programa kako bi nas podsjetili da je život ionako tek jedan šareni i veseli cirkus koji tako brzo proleti da ponekad dvadeset godina izgleda kao tren, baš kao što je slučaj i s ovih naših prvih (a nikako zadnjiih) dvadeset. Rođendanske darove nam ne morate donositi, svaki vaš dolazak u Močvaru dar nam je sam po sebi!”

Za ovu priliku su osmišljene online novine, a također je objavljen i detaljni program.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X