Mojo Men From Mars singlom ‘Ducktape Blues’ najavljuju svoj EP

Nakon dva DIY izdanja i pojavljivanja na kompilaciji ‘It Came From The Garage, vol. 2’, Mojo Men From Mars izbacuju svoje prvo službeno izdanje. EP ‘Target: Earth’ i najavljuju ga singlom ‘Ducktape Blues’.

Mojo Men From Mars – Target: Earth

Rock’n’Roll je Rock’n’Roll, nema tu filozofije. Najviše tri harme i udri!!! – Tako razmišljaju dečki iz Mojo Men From Mars dok deru po gitarama i mantraju svoju kombinaciju 56-66-76. Nije to dobitna kombinacija neke srećke, nego njihovo ‘presveto trojstvo’, 50’s rockabilly, 60’s garaža i 70’s punk.

EP “Target: Earth” sadrži pet pjesama i izlazi na vinilnom 7” izdanju za diskografsku kuću Martin’s Garage Records iz Ljubljane, a biti će dostupan i u digitalnom obliku na Bandcampu, Deezeru i većini sličnih poslužitelja.

Sve pjesme su snimka sa koncerta u Vintage industrial Baru iz rujna 2017. Miks i master je napravljen u studiju Pod.room u produkciji Dražena Gavrilovića. Artwork je djelo mladog umjetnika koji se ‘skriva’ pod imenom Kriptoid Graphics.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X