Podijelili smo ulaznice za koncert Bajage i Instruktora u Areni

Spektakularni nastup Bajage i Instruktora, a ujedno i prvi solistički koncert u Areni Zagreb očekuje nas ove subote, 2. ožujka, a osim promocije novog albuma ‘U sali lom’, koncert će biti ispunjen i brojnim starim hitovima. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Bajaga u Vintage Industrialu (Foto: Goran Berović)

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Tijekom više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju su ove godine predstavili svoj dvanaesti album ‘U sali lom’ sa kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova.

Na albumu je devet pjesama, ‘Savršen dan’, ‘U sali lom’, ‘Bilo bi lako’, ‘Može da te ubije grom’, ‘Rekla si’, ‘Loše napisan dan’, ‘Severac’, ‘Nikada te više neću zvati’, ‘Noćima sanjam’, a završava bonus pjesmom ‘Kad mesec prospe rekom srebra sjaji’ na kojoj sudjeluje grupa Poin Black, a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa).

Bajaga je o novom albumu ukratko ispričao: “Imamo dvije klasične balade, jednu ‘veliku’ i jednu’ malu’. ‘Noćima sanjam’ je pjesma srednjeg tempa, sve ostale su brze. Shvatili smo da u repertoaru nedostaju brze pjesme. Tako da nam je bilo neizbježno vraćanje u studio nakon deset godina. Sretni smo što smo ponovo surađivali sa Sašom Habićem. Jedno vrijeme nije radio i vratio se vratio na velika vrata.“

Budući da Bajaga već četiri godine nije imao samostalni koncert u Zagrebu, neupitno da će upravo ovaj biti jedan od najvećih koncertnih spektakala u 2019., za koji će se zasigurno tražiti ulaznica više. Publika će uživati u novim i mnogim starim hitovima, stvaranima kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘Sa druge strane jastuka’ i mnogi drugi.

Nedavni fantastični koncert u Ljubljani i par dana kasnije rasprodana Štark Arena u Beogradu dokazali su da su Bajaga i Instruktori u top formi, što je i dodatna garancija da je pred nama koncert koji se ne propušta! Sljedeća fotografija prenosi djelić fenomenalne atmosfere iz beogradske Arene koja očekuje i Zagreb.

Čast da zasvira prije Bajage pripala je grupi Buđenje, koju je u pulskoj Areni bila predgrupa Stingu.

SATNICA:

Ulaz od 19:00 sati

Buđenje u 20:30 sati

Bajaga i Instruktori u 21:15 sati

Ulaznice za koncert 2.3. u Areni Zagreb u prodaji su po sljedećim cijenama:

Parter: 150 kn

Donja tribina: 170 kn

VIP loža: 500 kn

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji studijski album Bajage i Instruktora? glasi: “U sali lom”. Po dvije ulaznice dobile su Anamarija Škunca i Martina Lipovšek. Dobitnice ulaznice čekaju na press/nagradne pultu u Areni.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X