Morcheeba najavila dolazak na šibensku tvrđavu sv. Mihovila

Bend je obznanio na fejsu, no iz kancelarije tvrđave sv. Mihovila još ne žele potvrditi da je posao definitivno sklopljen.

Morcheeba
Morcheeba

Ipak, ako je menadžment uvjeren u to, onda im valja vjerovati: nekadašnja britanska trip-hop/downtempo hitoidna mašinerija zvana Morcheeba vraća se u Hrvatsku – dolaze u Šibenik 17. srpnja. Ako moramo uspoređivati, bit će to puno zabavnija, opuštenija i ljetu prikladnija žurka od dolaska Simply Reda, s kojim su pregovori zaustavljeni kad se shvatilo da je njihova produkcija prevelika da bi se podigla do tvrđave. Simply Red su se odlučili nastupiti na festivalu Zagreb Calling, a Morcheeba u Šibenik stiže s udarnim dvojcem – Skye Edwards na vokalu i multiinstrumentalistom Rossom Godfreyem.

Morcheeba je svjetski uspjeh postigla drugim albumom „Big Clam“ iz 1998. godine, a idila je trajala do kraja 2003., kada je Skye saznala da više nije u bendu. Za mikrofonom se od tada izmijenilo pet, šet pjevačica, a u 2009. shvatilo se da bi reunion originalnih članova ipak možda uspio probuditi nekadašnju kreativnu iskru. Od povratka Skye Edwards bend je objavio dva albuma, a s njom kao isturenom igračicom dolaze i u Šibenik.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X