Morrissey izvijestio o svom zdravstvenom stanju

U najnovijem intervjuu za izraelski Walla, Morrissey je izjavio kako ga liječenje protiv raka jako usporava.

Morrissey
Morrissey

Bivši frontmen The Smithsa u listopadu je 2014. otkrio kako je prošao seriju tretmana protiv raka, a tom je prilikom ostala zapamćena njegova izjava: “Već su mi četiri puta očistili kancerozno tkivo, ali svejedno je. Ako umrem, umro sam, ako ne umrem, onda nisam.”

Moz je u to doba tvrdio i kako je “službeno umro na devet minuta” nakon što je pretrpio trovanje hranom tijekom južnoameričke turneje 2013. godine.

U najnovijem razgovoru za izraelski Walla, jedan od najvećih aktivista među glazbenicima izjavio je: “Mislim da me tretmani protiv raka jako usporavaju, jer su doktori i bolnice i lijekovi jako zastajeli i često iscrpljuju čovjeka više nego bilo koji medicinski problem koji vas muči. Ako me još jednom zatraže da dam krv, mislim da ću puknuti.”

Morrissey je također otkrio kako je njegov sljedeći album već napisan i da je upravo u potrazi za nekim distribucijskim dogovorom.

“Nemoguće je postići dogovor za snimanje albuma, pa ćemo ga snimiti sami čim pronađemo distributera koji će ga učiniti dostupnim cijelom svijetu. Nekoć je glazbena industrija služila glazbenicima, danas glazbenici služe njoj… Upravo je zato danas sve tako neukusno”, rekao je Morrissey, ne bez gorčine.

Morrissey je također u jednom nedavnom intervjuu izjavio kako mu se čini da reunion The Smiths više nema nikakvog smisla.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X