Morrissey skinuo ‘Judy Is A Punk’ od Ramonesa

Ovoga je vikenda Morrissey održao koncert u njojorškom Kings Theatre u Brooklynu i iznenadio sve prisutne neočekivanim coverom Ramonesa.

Morrissey pjeva Ramonese u Kings Theatre u Brooklynu (Izvor: Youtube)
Morrissey pjeva Ramonese u Kings Theatre u Brooklynu (Izvor: Youtube)

Već je 2014. Morrissey kurirao specijalni Ramones record store day, s kompilacijom koja je na stranicama RSD bila opisana kao “prvo Morrisseyevo iskustvo slušanja benda”, a na bruklinškom je koncertu tijekom bisa na opće iznenađenje skinuo “Judy Is A Punk”.

Ovo je tim zanimljivije jer je Morrissey poznat po svom rantu protiv Ramonesa koje je još 1976. u Melody Makeru nazvao “degeneriranim antitalentima čije je najveće postignuće što su se uopće uspjeli probiti izvan granica New Yorka”.

Morrissey je kasnije požalio zbog tih riječi, izjavivši skrušeno da je shvatio kako je njegova ljubav prema Ramonesima tolika da bi mogla nadživjeti i vrijeme samo.

Nedavno je ovaj aktivist i borac za životinjska prava otvorio dućan u prihvatilištu za pse u Brooklynu, a dio će zarade od prodaje dizajniranih majica, ukrasnih jastučnica, plakata i albuma ići upravo za pseće potrebe.

Sva je prilika da će novopečeni poduzetnik Morrissey iz svog koncertnog repertoara zauvijek izbaciti “Shoplifters Of The World Unite”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X