Morrissey skinuo ‘Judy Is A Punk’ od Ramonesa

Ovoga je vikenda Morrissey održao koncert u njojorškom Kings Theatre u Brooklynu i iznenadio sve prisutne neočekivanim coverom Ramonesa.

Morrissey pjeva Ramonese u Kings Theatre u Brooklynu (Izvor: Youtube)
Morrissey pjeva Ramonese u Kings Theatre u Brooklynu (Izvor: Youtube)

Već je 2014. Morrissey kurirao specijalni Ramones record store day, s kompilacijom koja je na stranicama RSD bila opisana kao “prvo Morrisseyevo iskustvo slušanja benda”, a na bruklinškom je koncertu tijekom bisa na opće iznenađenje skinuo “Judy Is A Punk”.

Ovo je tim zanimljivije jer je Morrissey poznat po svom rantu protiv Ramonesa koje je još 1976. u Melody Makeru nazvao “degeneriranim antitalentima čije je najveće postignuće što su se uopće uspjeli probiti izvan granica New Yorka”.

Morrissey je kasnije požalio zbog tih riječi, izjavivši skrušeno da je shvatio kako je njegova ljubav prema Ramonesima tolika da bi mogla nadživjeti i vrijeme samo.

Nedavno je ovaj aktivist i borac za životinjska prava otvorio dućan u prihvatilištu za pse u Brooklynu, a dio će zarade od prodaje dizajniranih majica, ukrasnih jastučnica, plakata i albuma ići upravo za pseće potrebe.

Sva je prilika da će novopečeni poduzetnik Morrissey iz svog koncertnog repertoara zauvijek izbaciti “Shoplifters Of The World Unite”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X