Moskau ima novi spot ‘Finnegan’s Wake’, prvi singl s nadolazećeg albuma

Riječ je o prvom singlu s ploče ‘Love Supreme’ koju će bend predstaviti na svom koncertu u KSET-u 12. prosinca.

Moskau “Love Supreme”

Koprivničko-zagrebački bend Moskau najavljuje svoj novi album ‘Love Supreme’ novim spotom za singl “Finnegan’s Wake”. Autor spota je Nevio Smajić (http://nevideno.com/).

“‘Finnegan’s Wake’ je naslov stare irske balade koje su izvodili The Dubliners te braća Clancy, a ujedno je i ime posljednjeg romana Jamesa Joycea s kojim naša pjesma dijeli snolik narativ i elemente toka svijesti. Osim Joycea, u pjesmi se spominju i brojni drugi likovi iz povijesti, od Isusa i Džingis-kana, preko Williama Blakea, Richarda Burtona i Howarda Hughesa, pa do Jacka Kerouaca i naravno, Johna Coltranea, čiji se duh provlači kroz cijeli album,” objašnjavaju iz benda, te dodaju kako na ovoj, kao i na nekoliko drugih pjesama na ploči, gostuju “naši limeni prijatelji Igor Pavlica (truba) i Hrvoje Štefanić (trombon).”

Sam album donosi šest novih pjesama nadahnutih afričkom, američkom, afro-američkom, jazz, hip-hop i rock glazbom, što predstavlja priličan zaokret u odnosu na dosadašnji zvuk benda, a Moskau će ga uživo predstaviti na svom koncertu u KSET-u 12. prosinca.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X