Motörhead objavio 21. studijski album ‘Aftershock’

Iz 14 novih pjesama i dalje izviru njihovi čvrsti stavovi i uvjerenja. Brzi i žestoki, Lemmy Kilmister, Phil Campbell i Mikkey Dee ponovno uvjeravaju da Motörhead nije samo bend već žanr.

Motörhead 'Aftershock'

Lemmy je još uvijek oštar i zabavan –  u intervjuu s Marcelom Andersom dotaknuo širokog spektra tema, našalio kako bi volio vidjeti kako Angeli Merkel rastu brkovi jer bi to bilo baš smiješno, ali i kako su gitare još uvijek magnet za žene: “Garantiram: ako pitate žensku što je uzbuđuje više od bilo čega na svijetu, ona će uvijek reći: “Netko tko me nasmijava” . Tako između pjesama, ispričajte šalu.”.

Na duhoviti način objasnio period stvaralačke krize: “Bio sam mnogo puta, svatko je bio. Ne možete cijelo vrijeme biti plodni, kao Paul McCartney. Bilo je razdoblja kada sam shvaćao da uvijek iznova pišem istu pjesmu. Ne u tekstu, nego u ritmu. Vrlo je teško pisati brze pjesme, puno teže nego što biste mogli pomisliti jer sve čega se dosjetimo već smo napravili ranije. “

Lemmy je ljubitelj povijesti i sakupljač vrijednih predmeta iz 1. i 2. svjetskog rata. Nedavno sam nabavio nekoliko jako starih mačeva. Doista divne mačeve iz vremena Kaiserzeita. Stan mi djeluje poput muzeja, no toliko je pretrpan da se ne mogu po njemu kretati. Postoji put od kauča do hladnjaka, do TV-a i kolekcije ploča. Nedavno sam kupio apartman u Los Angelesu koji je nešto veći pa se u njemu mogu kretati.”

Album je objavljen na  CD-u i LP-u. U prodaji je od ponedjeljka 21. listopada.

Popis pjesama:

1. Heartbreaker

2. Coup de Grace

3. Lost Woman Blues

4. End Of Time

5. Do You Believe

6. Death Machine

7. Dust and Glass

8. Going To Mexico

9. Silence When You Speak To Me

10. Crying Shame

11. Queen Of The Damned

12. Knife

13. Keep Your Powder Dry

14. Paralyzed

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X