Motorhead otkazuje koncerte zbog narušenog zdravlja Lemmyja Kilmistera

Motorhead su zbog zdravstvenih problema frontmena Lemmyja Kimistera otkazali već dva europska nastupa. Prvi u Milanu čiji datum održavanja je pomaknut na današnji dan (25. lipanj), te se još uvijek ne zna hoće li biti održan, a drugi je bio onaj koji se treao održati na austrijskom SeeRock Festivalu prošle subote 22. lipnja.

Lemmy Kilmister (Foto: Wikipedia)

Iako se bend Motorhead nije službeno oglasio po pitanju točnih informacija o Lemmyjevom zdravlju, to je slučajno učinio talijanski promotor na svom Facebook profilu na kojem je naveo kako Kilmister ne može nastupati zbog hematoma.

Obzirom da je hematom po definiciji nakupina krvi u tijelu izvan krvnih žila i da može biti od veličine vrha igle pa do ozbiljno velike otekline, ovisno o količini izgubljene krvi, čini se kako Lemmy ima ozbiljnih problema oko toga čim ne može nastupati. Također se samo može nagađati je li hematom unutar nekog od organa ili je ispod sloja kože.

Drugu lošu vijest o njegovom zdravstvenom stanju donio je Ultimateclacisrock.com koji navodi kako je legendarnom pjevaču i basistu prošli tjedan pružena i reanimacija defibrilatorom uslijed srčanih problema.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X