Motus i Atheis Rap upravo objavili vinilna izdanja svojih albuma ‘Mašina’ i ‘Übelauf’

Zagrebački Motus Vita Est i novosadski Atheist Rap imaju friško štampane recentno objavljene albume na najdražem komadu plastike javljaju iz PDV Recordsa.

Motus Vita Est - Mašina
Motus Vita Est – Mašina

Nešto više od četvrt stoljeća bilo je potrebno da legendarni zagrebački HC/punk/metal bend Motus Vita Est ponovno oživi u vinilnom formatu. Svoje najnovije studijsko ostvarenje “Mašina” prvotno su objavili kao CD, te digitalno. Čekanju je došao kraj jer “Mašina” odsada živi i u vinilnom obliku. Materijal je dostupan u dvije varijante, crnoj i prozirno crvenoj. Britka ekspresija, te seciranje raznih društveno-političkih i svakodnevnih tema protežu se kroz 10 pjesama na albumu.

Atheist Rap - Übelauf
Atheist Rap – Übelauf

Šesti album novosadskih punk rock veseljaka je zaživio i u vinilnom formatu. Dugovječni novosadski punk rock bend Atheist Rap je sa recentnim dugosvirajućim materijalom “Überlauf” pobrao samo hvalospjeve. Inicijalni CD i digitalni formati dobili su vinilnog brata. Na ovom albumu nas vode na još jedno punk rock putovanje inficirano jakim melodioznim momentima po kojima je Atheist Rap naširoko poznat. Bez ustupanja i nepotrebnog okolišanja dotiču se realnih, svakodnevnih tema koliko god bile lake ili teške. Pitko prelazeći iz jedne u drugu, svaka pjesma može poslužiti kao hit ili soundtrack djelića nečijeg života.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X