Natječaj: Zasviraj na Tabor Film Festivalu

Četrnaesto izdanje Tabor Film Festivala koje će se održati od 7. do 10. srpnja uz bogati filmski program, nudi i vrhunski glazbeni lineup: Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Repetitor, Kries, Naxatras, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown. Svi zainteresirani bendovi koji žele nastupiti uz navedene izvođače mogu se prijaviti na natječaj do 10. lipnja te uz malo truda i sreće izboriti se za nastup u prekrasnom ambijentu i akustici dvorca Veliki Tabor.

Zasvirajte na Tabor Film Festivalu
Zasvirajte na Tabor Film Festivalu

Na natječaj se mogu prijaviti isključivo bendovi iz Hrvatske koji imaju 40 i više minuta autorskog materijala. Prijave moraju sadržavati Youtube i Facebook linkove, a Soundcloud i Bandcamp su također dobrodošli. Obavezna je i kratka biografija benda u 5 do 8 rečenica te osobni kontakt predstavnika benda. Prijaviti se može do 10. lipnja u 23:59 na adresu [email protected], a sve nepotpune prijave kao i one koje stignu nakon toga roka neće se uzimati u razmatranje.

Glazbeni žiri TFF-a izabrat će 10 bendova za drugi krug koji će trajati od 13. do 26. lipnja, a završnu riječ imat će publika koja će odlučiti koji bend najviše zaslužuje zasvirati na ovogodišnjem izdanju Tabor Film Festivala. Pobjednici će biti proglašeni u ponedjeljak, 27. lipnja.

Cijena early bird festivalske ulaznice je 95 kuna zaključno s 15.6., nakon toga cijena je 125 kuna za sva četiri dana. Ulaznica uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna. Više o smještaju i prijevozu može se pronaći na ovom linku.

Prodajna mjesta: Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok, Caffe bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina, Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada, Mladinsko društvo Bistrica Ob Sotli, Bistrica Ob Sotli 9, Bistrica Ob Sotli, Slovenija, TIC Podčetrtek, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek, Slovenija, Društvo za razvoj filmske kulture, Glavni trg 22 Maribor, Slovenija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X