Mrave brojim ‘Meksikankom’ zatvara poglavlje ‘Zemlja kamenog bizona’

‘Meksikanka’ je peti, a ujedno i zadnji singl s albuma ‘Zemlja Kamenog Bizona’ riječkog art kolektiva Mrave Brojim. Pjesma koja je zadnja nastala ujedno zatvara poglavlje čija se radnja odvijala u ‘Zemlji Kamenog Bizona’.

Mrave Brojim (Foto: Stipe Surac)

“Osjećali smo da bi bez ‘Meksikanke’ priča ostala nedovršena. ‘Meksikanka’ je dobri duh ‘Zemlje Kamenog Bizona’, a njen dućan je kultno mjesto okupljanja sve pozitivne energije, mjesto svih važnih događaja i mjesto na kojem možeš kupiti sve što ti je potrebno za putovanje i život u ‘Zemlji Kamenog Bizona’. Možeš sresti bilo koga, upoznati nekog novog putnika, dobiti sve potrebne informacije i razmijeniti brojna iskustva s moćnim narančastim Indijancima, samo pazi da ne probudiš Diva Snenog’’, rekao nam je Gospođo Pitomi koji je povodom izlaska singla još poručio: ‘’Ne bojte se, poslušajte, pogledajte i zavirite čega sve ima u dućanu kod visoke crne Meksikanke!’’

Glazbu i tekst potpisuje Gospođo Pitomi, a aranžman Mrave Brojim kojeg uz Gospođo Pitomog čine još Zoki Oktava, Sunce Mamino i Gospodin Morski.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X