Mrle s sprda s Kolindom: Kaluđerica je navijala za Partizan

‘Neke pičke su bile za Zvezdu, ali Kaluđerica je bila za Partizan’.

Kaluđerica: zibit ću se s postol (Izvor: Facebook)

“Kaluđerica” je novi video performans karakter kojeg utjelovljuje Damir Martinović Mrle iz riječke grupe Let 3. Na službenom Facebooku Leta 3 već je objavio nekoliko humorističnih video priloga: “Kaluđerica bez nosa na godišnjem”, “Kaluđerica bez nosa i good bye, dupe daj” i “Hipi gerla Kaluđerica”.

Očigledno ponukan jučerašnjom skandaloznom izjavom predsjednice Hrvatske o “Rijeci kao rezervnom klubu Partizana i Zvezde” u vrijeme Jugoslavije, izjavi koja je došla nakon jednako skandalozne o životu iza “Željezne zavjese” tj. potpunom izvrtanju povijesnih činjenica da je bivša zemlja bila iza tzv. “Željezne zavjese” u doba hladnoratovske podjele svijeta, Mrle je snimio novu epizodu “Kaluđerice” nazvanu “Neke pičke su bile za Zvezdu, ali Kaluđerica je bila za Partizan”. U video “Kaluđerica” nosi natpis “Gvozeden Koltrine” i pokušava se rakijom “izuti iz cipela”, tj. “zibit se s postol”.

Može se samo pretpostaviti da “Kaluđeričin” navijački izbor ima veze s povijesnom činjenicom da su Franjo Tuđman i Janko Bobetko bili predsjednici beogradskog kluba Partizan u bivšoj Jugoslaviji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X