Mrle s sprda s Kolindom: Kaluđerica je navijala za Partizan

‘Neke pičke su bile za Zvezdu, ali Kaluđerica je bila za Partizan’.

Kaluđerica: zibit ću se s postol (Izvor: Facebook)

“Kaluđerica” je novi video performans karakter kojeg utjelovljuje Damir Martinović Mrle iz riječke grupe Let 3. Na službenom Facebooku Leta 3 već je objavio nekoliko humorističnih video priloga: “Kaluđerica bez nosa na godišnjem”, “Kaluđerica bez nosa i good bye, dupe daj” i “Hipi gerla Kaluđerica”.

Očigledno ponukan jučerašnjom skandaloznom izjavom predsjednice Hrvatske o “Rijeci kao rezervnom klubu Partizana i Zvezde” u vrijeme Jugoslavije, izjavi koja je došla nakon jednako skandalozne o životu iza “Željezne zavjese” tj. potpunom izvrtanju povijesnih činjenica da je bivša zemlja bila iza tzv. “Željezne zavjese” u doba hladnoratovske podjele svijeta, Mrle je snimio novu epizodu “Kaluđerice” nazvanu “Neke pičke su bile za Zvezdu, ali Kaluđerica je bila za Partizan”. U video “Kaluđerica” nosi natpis “Gvozeden Koltrine” i pokušava se rakijom “izuti iz cipela”, tj. “zibit se s postol”.

Može se samo pretpostaviti da “Kaluđeričin” navijački izbor ima veze s povijesnom činjenicom da su Franjo Tuđman i Janko Bobetko bili predsjednici beogradskog kluba Partizan u bivšoj Jugoslaviji.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X