Muscle Tribe of Danger and Excellence objavio novi EP ‘Call If You Need Anything Else’

Muscle Tribe of Danger and Excellence uoči svog zagrebačkog koncerta, koji će se održati u četvrtak, 12. listopada u Vintage Industrialu, objavili su novi EP ‘Call If You Need Anything Else’.

Muscle Tribe of Danger and Excellence (Foto: Filip Bušić)

„Call If You Need Anything Else” donosi tri nove pjesme koje su se smjestile na raskrižju rocka, stonera, metala i groovea. Spretno poigravanje sa žanrovima daje neočekivane obrate u pjesmama, a slušatelja ostavlja s efektom pozitivnog iznenađenja.

Nakon dvogodišnjeg izbivanja od koncertnih aktivnosti bend će nove pjesme premijerno izvesti na nadolazećem velikom samostalnom koncertu u zagrebačkom Vintage Industrialu.

Muscle Tribe of Danger and Excellence ‘Call If You Need Anything Else’

Sastavljeni od iskusnih članova domaće alternativne scene, MTDE su se oformili 2011. godine te su u prvih nekoliko godina djelovanja skupili impresivan broj odrađenih koncerata za koje se uvijek tražila karta više. Diskografija im se, uz svježe objavljeni EP „Call If You Need Anything Else”, sastoji od albuma „Eagles and Chainsaws” (2013.), EP-a „…and Bears” (2013.), EP-a „New Songs” (2016.) te kompilacijskog albuma „Eagles and Chainsaws and Bears: The First Five Years of Muscle Tribe of Danger and Excellence” (2016.). Uz prorijeđene koncertne aktivnosti MTDE nastavlja vlastitim tempom obogaćivati krvnu sliku domaćeg rocka.

EP „Call If You Need Anything Else” objavljen je za Dostavu Zvuka. Tekstove potpisuje Domagoj Šimek, a glazba je djelo cijelog benda. Snimanje su odradili Leonard Klaić i bend, a zajedno potpisuju i produkciju. Miks i master je odradio Leonard Klaić samostalno. EP je dostupan putem YouTubea, na Bandcampu izvođača te na svim streaming servisima.

Muscle Tribe of Danger and Excellence su Andro Jambrošić, Domagoj Šimek, Andrija Ražnatović i Luka Jambrošić

Call If You Need Anything Else, popis pjesama:

01. Got It?
02. Yes, It’s a Bone
03. Advice

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X