Podijelili smo 2×2 ulaznice za zagrebački koncert grupe BOA II

Nastupit će u Tvornici kulture u petak, 13. listopada.

BOA II (foto: Press)

Zagrebačka grupa BOA II na krilima novog albuma ”Sinovi i kćeri”, ali i starih poznatih hitova koji su obilježili nekoliko desetljeća regionalne glazbe, nastupit će u Tvornici kulture u petak, 13. listopada 2023. godine.

Portal Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove drugi album grupe BOA II? glasi “Sinovi i kćeri”, a ulaznice su osvojile Emina Lipovšćak Barbara Bardač.

Mladen Puljiz osnovao je u sedamdesetima bend BOA s prijateljem Slavkom Remenarićem pod utjecajem art rocka i funka, a svojim je jedinstvenim zvukom i stilom grupa privukla brojne obožavatelje. Nakon što se bend 2017. godine službeno razišao, Mladen je osnovao grupu BOA II te okupio novi sastav. Bend je u ožujku objavio svoj drugi studijski album, ”Sinovi i kćeri”, na kojemu su aranžmane za većinu pjesama napravili Mladen Puljiz i Luka Banić (gitare, klavijature). Uz Mladena i Luku, članovi su benda Elvis Sršen Noa na klavijaturama, Branko Štrbić na basu, Frano Putica na bubnjevima te Martina Banić Petrlić i Antea Žure kao prateći vokali.

Prvi je album ”BOA II” objavljen 2018. godine, a to izdanje okuplja pjesme koje su obilježile dotadašnju karijeru benda BOA. Produktivnost i kreativnost benda tijekom desetljeća manifestirane su albumima ”Boa” (1981.), ”Ritam strasti”(1982.), ”Govor tijela” (1983.), ”Prvi val” (1990.), ‘’81-92”(1992.), ”Kraj djetinjstva” (1994.), ”Dnevnik putovanja, skice ostanka” (2006.), ”VII” (2012.), ”Indigo” (2013.), ”Dok glazba traje” (2016.). Posljednje je izdanje ”Boa – Tvornica kulture Live 25.3.2017.” objavljeno u obliku Blu-Raya povodom 30 godina od objavljivanja prva dva albuma benda. Uz to, opus benda BOA obilježile su i brojne suradnje s cijenjenim glazbenicima poput Josipe Lisac, Vanne, Dine Dvornika, Massima i Remi, a 1990. godine nastupili su i kao predgrupa legendarnom Davidu Bowieju pred čak 50 tisuća gledatelja.

Uz promociju albuma ”Sinovi i kćeri”, BOA II u listopadu će zagrebačku publiku vratiti u prošlost te u Tvornici kulture izvesti svoje neponovljive i nezaboravne hitove kao što su ”Tako lijepa”, ”Milion”, ”Govor tijela”, ”Stup od soli”, ”Za vezu je potrebno dvoje”, ”Svi tvoji poljupci” ili ”Ostani”.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni u iznosu od 13 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 16 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X