Proslavili smo Dan prodavaonica ploča i podijelili CD-e

21. travnja u Hrvatskoj se po drugi put obilježio Dan prodavaonica ploča s raznim aktivnostima u dućanima nosača zvuka. Ravno do dna nije dućan, ali ima veze s glazbom, no zahvaljujući darežljivim diskografima, bili smo darežljivi i podijelili nekoliko CD-a.

  •  
  •  
Dan prodavaonica ploča na RDD-u

Međunarodna inicijativa Records Store Day krenula je 2008. iz SAD. Namjera je da male nezavisne prodavaonice ploča i glazbenici svojim kupcima, koji ih unatoč internetu, novoj tehnologiji i recesiji nisu zaboravili, ponude nešto posebno te da svi zajedno proslave užitak u glazbi. Otkad je priča počela, 19.4.2008. s nastupom velike Metallice u maloj trgovini Rasputin u San Franciscu, ova se manifestacija proširila svijetom.

Ravno do dna bio je među prvima koji je reportažno popratio prvu hrvatsku inačicu Dana prodavaonica ploča prošle godine, a isto je učinio i ove subotu, pored toga podijelili smo i nekoliko izdanja. Sretni dobitnici su: Album  Goribor “Evo je banja” dobila je Tatjana Ružić, album Red Hot Chili Peppers “Road Trippin’ Through Time” dobila je Nela Čavalić, album Dino Dvornik “Svicky” dobila je Marica Opačak, kompilaciju Prati ritam tvog grada dobio je Antonio Petek i kompilaciju Velika Rock Eksplozija #4 dobio je Josip Grgić.

Sretni dobitnici će svoje CD-e dobiti poštom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X