Proslavili smo Dan prodavaonica ploča i podijelili CD-e

21. travnja u Hrvatskoj se po drugi put obilježio Dan prodavaonica ploča s raznim aktivnostima u dućanima nosača zvuka. Ravno do dna nije dućan, ali ima veze s glazbom, no zahvaljujući darežljivim diskografima, bili smo darežljivi i podijelili nekoliko CD-a.

Dan prodavaonica ploča na RDD-u

Međunarodna inicijativa Records Store Day krenula je 2008. iz SAD. Namjera je da male nezavisne prodavaonice ploča i glazbenici svojim kupcima, koji ih unatoč internetu, novoj tehnologiji i recesiji nisu zaboravili, ponude nešto posebno te da svi zajedno proslave užitak u glazbi. Otkad je priča počela, 19.4.2008. s nastupom velike Metallice u maloj trgovini Rasputin u San Franciscu, ova se manifestacija proširila svijetom.

Ravno do dna bio je među prvima koji je reportažno popratio prvu hrvatsku inačicu Dana prodavaonica ploča prošle godine, a isto je učinio i ove subotu, pored toga podijelili smo i nekoliko izdanja. Sretni dobitnici su: Album  Goribor “Evo je banja” dobila je Tatjana Ružić, album Red Hot Chili Peppers “Road Trippin’ Through Time” dobila je Nela Čavalić, album Dino Dvornik “Svicky” dobila je Marica Opačak, kompilaciju Prati ritam tvog grada dobio je Antonio Petek i kompilaciju Velika Rock Eksplozija #4 dobio je Josip Grgić.

Sretni dobitnici će svoje CD-e dobiti poštom.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X