Na Exit dolazi legendarni George Clinton & Parliament Funkadelic

George Clinton, ikona funka i jedan od najutjecajnijih glazbenika svih vremena, nastupit će u petak 8. srpnja na glavnoj pozornici u pratnji svog čuvenog benda Parliament Funkadelic.

George Clinton & Parliament Funkadelic na Exitu
George Clinton & Parliament Funkadelic na Exitu

Bit će to nastup glazbenika koji su još 1997. primljeni u Rock’n’roll dvoranu slavnih, u koju ih je uveo upravo Clintonov najpoznatiji štićenik – Prince! Dr. Funkenstein, kako Clintona često nazivaju, na Exitu će predstaviti neke od najvećih hitova funk glazbe, kao što je i “Atomic Dog”, veliki hit i prvoplasirani na svjetskim top listama, ujedno i jedna od najviše sempliranih pjesama u hip-hopu, zahvaljujući kojoj je lansirana i karijera Snoop Dogga! Clinton je imao nemjerljiv utjecaj na hip-hop surađujući i producirajući zajedno s najvećim imenima ovog žanra kao što su Kendrick Lamar, Ice Cube, Jay Z, Dr. Dre, 2Pac, Notorious B.I.G, 50 Cent i mnogi drugi. Doktora funka kao inspiraciju navode i drugi najveći glazbenici kao što su u prvom redu Prince, Daft Punk i Red Hot Chili Peppers.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Izdvojeno2

Idi na Vrh
X