Najavljeno deluxe reizdanje legendarnog ‘Ace Of Spades’ albuma grupe Motörhead

Box set će biti natrpan raritetnim i koncertnim snimkama, brojnim memorabilijama i predmetima, kao i s knjižicom od 40 strana.

Motörhead ‘Ace Of Spades’

Album “Ace Of Spades” ove godine navršava svoj 40. rođendan. U to ime priprema se bogato vinilno i CD reizdanje.

Nova izdanja stižu 30. listopada, gotovo 40 godina nakon originalnog datuma objavljivanja LP-a 8. studenoga 1980. Album je sadržavao klasičnu Motörhead postavu: Lemmyja Kilmistera, “Fast” Eddieja Clarkea i Phila “Philthy Animal” Taylora, a istaknula ga je njegova naslovna pjesma.

Svako izdanje od 2 CD-a i 3-LP vinila sadrži originalni album, prethodno neobjavljeni snimak koncerta održanog 23. prosinca 1981. u Whitla Hallu u Belfastu i knjigu na 20 stranica.

Motörhead ‘Ace Of Spades’ box za 40. rođendan

“Deluxe Box Set” sadrži i originalni album i koncert Belfast, te još jedan koncert iz Orleansa u Francuskoj iz 1981. godine; knjigu na 40 stranica; EP prethodno neobjavljenih instrumentala; dvostruki album s B-stranama; DVD koji sadrži rijetke televizijske nastupe 1980-81, koncert uživo iz 1981., 5.1 audio miks originalnog albuma; repliku programa s njihove turneje “Ace Up Your Sleeve”, strip, špil karata za poker i bonus 7-inčnu verziju  singla “Ace of Spades” otpjevanog na nizozemskom jeziku.

„Super Deluxe Set set“ nalazi se u drvenoj kutiji za dinamit “Wild West”, a uz sve nabrojano dolaze čaše, prostirka za poker, karte; i žetoni za kasino.

Uz najavu ovih različitih izdanja za 40. obljetnicu, objavljen je snimak “Ace of Spades” sa spomenutog koncerta iz Belfasta iz 1981. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X