Najavljeno ‘Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik’

Projekt ‘Ljeto u Tehničkom powered by Pločni’k tijekom tri mjeseca trajanja Zagrebu i njegovim posjetiteljima donosi ljetnu oazu u kojoj će se izmjenjivati izložbe, kazališne predstave, koncerti, nastupi DJ-a, pub kvizovi, paneli…

Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik

Program se odvija u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Hala V i vrta, svakodnevno od 17 do 23 h. Ljeto u Tehničkom suradnički je projekt Tehničkog muzeja Nikola Tesla i udruge Scuderia Zagreb i već je u prva dva izdanja, 2018. i 2019., izazvalo veliko zanimanje posjetitelja. Kombinacija vanjskog prostora vrta i interijera Hale V omogućava jedinstveno iskustvo raznolikih sadržaja na jednom mjestu. Ovo ljeto pridružuje im se i Pločnik, popularni gradski multifunkcionalni prostor kod Zapadnog kolodvora, koji će svoju ljetnu inačicu oživjeti upravo u vrtu.

Nakon završetka projekta Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik na istoj lokaciji od 27. do 29. kolovoza održat će se Art Zagreb sajam, a zatim od 1. do 6. rujna Zagreb Design Week.

Otvorenje je u ponedjeljak, 1. lipnja, 17:00-23:00, ulaz slobodan.

Projekt Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik otvara se na prvi dan lipnja uz glazbenu podlogu Radio 808 DJ-a Ilka Čulića.

Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X