Najveći hitovi Erica Claptona s dobrotvornog Crossroads Guitar Festivala na istoimenom izdanju

Crossroads Guitar Festival serija je dobrotvornih festivala u organizaciji legendarnog blues/rock gitarista Erica Claptona.

‘Eric Clapton’s Crossroads Guitar Festival 2019’

Šesti festival, koji se održao u Dallasu nalazi se na novom izdanju “Crossroads Guitar Festival 2019”. Na njemu su izvanredne nastupe odradili Eric Clapton, James Bay, Jeff Beck, Sheryl Crow, Doyle Bramhall II, Gary Clark Jr., Robert Cray, Andy Fairweather Low, Peter Frampton, Vince Gill, Buddy Huy, John Mayer, Bonnie Raitt, Jimmie Vaughan i mnogi drugi.

Na ovom izdanju mogu se poslušati najveći Claptonovi hitovi u izvedbi njega i drugih izvođača, kao što su “Wonderful Tonight” i “Layla”, ali mogu se naći i hitovi drugih izvođača. Na izdanju se ističu obrade pjesama “I Wanna Be Your Dog” The Stoogesa, “Purple Rain” Princea i “High Time We Went” Joea Cockera.

Inače, prvi Crossroads festival održao se 1999. na Madison Squareu u New Yorku. Prvi Crossroads Guitar festival održao se pak 2004. u Dallasu, Od tada se festival organizirao svake tri godine, osim 2016. godine.

CD, LP, DVD i box set od danas potražite u prodavaonicama Dancing Bear u Zagrebu, Splitu i Osijeku te putem web shopa na adresi www.dancingbear.hr.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X