‘Ne brini’ – novi spot i singl Damira Urbana & 4

Pjesma je ujedno i naslovna pjesma igranog filma ‘Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa’ koji će se na jesen početi prikazivati u kinima.

Urban & 4 - Ne brini

Pjesma i videospot “Ne brini” rezultat su suradnje Urbana & 4 na novom filmskom projektu redatelja Nikole Vukčevića, njegovog dugometražnog igranog filma “Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa”. U tom filmu, koji će kino distribuciju imati na jesen – Damir Urban igra i jednu od uloga, zapravo sebe, glazbenika koji dolazi u London snimiti nekoliko svojih pjesama i tamo susreće prijatelja iz mladosti, Stanka, kojeg tumači poznati hrvatski glumac Goran Bogdan – te na kraju, u filmu, zajednički snimaju Stankovu pjesmu “Ne brini”. Detalje o novoj pjesmi i suradnji na filmu doznajte danas, od 15 sati, u emisiji Music Pub urednika i autora Zlatka Turkalja Turkija koji je razgovarao s Urbanom.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LrmkeReTdio[/youtube]

Pjesmu u originalu izvodi sastav “U škripcu”, a nastala je u autorstvu frontmena i klavijaturista ove kultne beogradske grupe Zorana Vulovića Vuleta. U spotu osim glumca Zagrebačkog kazališta mladih Gorana Bogdana prepoznajemo i neke druge regionalno značajne umjetnike: Emira Hadžihafizbegovića, Anu Sofrenović i Nebojšu Glogovca. Spot je, kao i film, sniman u Zagrebu, Londonu i Podgorici, dok su kadrovi glazbenika snimani na atraktivnoj lokaciji zagrebačkog studija Embrio production.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh