‘Frenzy’ – novi singl grupe Erotic Biljan And His Heretics

Najpoznatiji stoner bend na svijetu Queens of the Stone Age je za svoj zagrebački koncert pozvao dva benda. Jedan od njih su zagrebački garage mačori Erotic Biljan And His Heretics koji su iskoristili priliku i predstavili novi singl ‘Frenzy’.

Erotic Biljan And His Heretics

Pjesma “Frenzy” ujedno je i najava za skorašnji izlazak trećeg i za sad neimenovanog studijskog albuma.

“Frenzy” je rođena tijekom jednog vikenda u zagrebačkom studiju Kramasonik pod vodstvom snimatelja i i producenta Hrvoja Nikšića te uz savjete o zvuku i priče o rock ‘n roll povijesti Dinka Tomljanovića, gitarista legendarnih The Bambi Molestersa. Minijaturna doza psihodelije koja prožima “Frenzy” povela je Erotic Biljan And His Heretics u nešto drugačiji zvuk, ali se pri tom nije izgubila njihova poznata garažna čvrstoća i ritmičnost. Svojim pratećim vokalima dodatnu poletnost i sitnu dozu melankolije novoj pjesmi dale su Tatjana Belina i Iva Aračić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NkETa-zINgQ[/youtube]

Singlom “Frenzy”, Erotic Biljan and His Heretics upućuju vam jedan od posljednjih poziva na sutrašnji koncert, 10. lipnja, koji će održati u dvorištu Zagrebačkog velesajma ispred velikih Queens of the Stone Age, uz napomenu da se Biljan i njegovi Heretici na pozornicu penju u 19:30 sati.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X