‘Ne želimo nacionalizam i netrpeljivost’ – Sea Star Festival poslao poruka mira iz Umaga

Exitova društvena akcija #ShareLove poslala je ovog vikenda poruku mira u regiji.

#ShareLove poruka s 3. Sea Star Festivala (foto: Sea Star Festival)

Trećeg dana Sea Star festivala, na Exotic laguna pozornici, točno u vrijeme najljepšeg zalaska sunca na Jadranu, sa tribine #ShareLove su u regiju poslane poruke ljubavi i tolerancije! Osnivač festivala Exit Dušan Kovačević, gradonačelnik Umaga Vili Bassanese, i braća sa Atlantide – frontmen “Bajage i instruktora” Momčilo Bajagić Bajaga i frontmen Hladnog piva Mile Kekin još jednom su, pred velikim brojem posjetitelja i novinara, pokazali ujedinjenost u stavu da nacionalizam i netrpeljivost nikako ne mogu biti put, ako želimo živjeti u normalnom i civiliziranom društvu.

3. Sea Star Festival u Umagu (Foto: Sea Star Festival)

Inače upravo završen, treći po redu Sea Star u Umagu, je po riječima organizatora od četvrtka do nedjelje okupio 40.000 ljudi, te je po općem mišljenju bio dosad najbolje izdanje Exitovog istarskog festivala.

Wu-Tang Clan na 3. Sea Star Festivalu u Umagu (Foto: Sea Star Festival)

Iako je svibanj u cijeloj regiji obilježilo izuzetno kišovito vrijeme, Sea Star je kao pravi pokretač ljetne sezone s lakoćom otjerao oblake i donio pravo ljetnje sunce u lagunu Stella Maris u kojoj su nastupale svjetske vedete kao što su Wu-TangClan, Nina Kraviz, Sven Vath, IAMDDB, Mahmut Orhan, Ilario Alicantea i Enrico Sangiuliani, ali i regionalne zvijezde Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Vojko V, Fox, Marko Nastić, Petar Dundov i mnogi drugi.

Nina Kraviz na 3. Sea Star Festivalu u Umagu (Foto: Sea Star Festival)

Neprikosnoveni rap bogovi Wu-Tang Clan u samoj završnici održali su povijesni koncert na Sea Star festivalu, a nepopnovljiva njujorška ekipa dovela je duh Staten Islanda u kristalno plavu lagunu Stella Maris. Mnogima je bio nevjerojatno da uživo gledaju najveću hip-hop grupu svih vremena na Jadranu, jer je to bio njihov jedini nastup u jugoistočnoj Europi i jedan od svega 12 ukupno na kontinentu, a oni sami nakon koncerta su izjavili da im je ovo bio najbolji na cijeloj turneji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X