‘Ne želimo nacionalizam i netrpeljivost’ – Sea Star Festival poslao poruka mira iz Umaga

Exitova društvena akcija #ShareLove poslala je ovog vikenda poruku mira u regiji.

#ShareLove poruka s 3. Sea Star Festivala (foto: Sea Star Festival)

Trećeg dana Sea Star festivala, na Exotic laguna pozornici, točno u vrijeme najljepšeg zalaska sunca na Jadranu, sa tribine #ShareLove su u regiju poslane poruke ljubavi i tolerancije! Osnivač festivala Exit Dušan Kovačević, gradonačelnik Umaga Vili Bassanese, i braća sa Atlantide – frontmen “Bajage i instruktora” Momčilo Bajagić Bajaga i frontmen Hladnog piva Mile Kekin još jednom su, pred velikim brojem posjetitelja i novinara, pokazali ujedinjenost u stavu da nacionalizam i netrpeljivost nikako ne mogu biti put, ako želimo živjeti u normalnom i civiliziranom društvu.

3. Sea Star Festival u Umagu (Foto: Sea Star Festival)

Inače upravo završen, treći po redu Sea Star u Umagu, je po riječima organizatora od četvrtka do nedjelje okupio 40.000 ljudi, te je po općem mišljenju bio dosad najbolje izdanje Exitovog istarskog festivala.

Wu-Tang Clan na 3. Sea Star Festivalu u Umagu (Foto: Sea Star Festival)

Iako je svibanj u cijeloj regiji obilježilo izuzetno kišovito vrijeme, Sea Star je kao pravi pokretač ljetne sezone s lakoćom otjerao oblake i donio pravo ljetnje sunce u lagunu Stella Maris u kojoj su nastupale svjetske vedete kao što su Wu-TangClan, Nina Kraviz, Sven Vath, IAMDDB, Mahmut Orhan, Ilario Alicantea i Enrico Sangiuliani, ali i regionalne zvijezde Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Vojko V, Fox, Marko Nastić, Petar Dundov i mnogi drugi.

Nina Kraviz na 3. Sea Star Festivalu u Umagu (Foto: Sea Star Festival)

Neprikosnoveni rap bogovi Wu-Tang Clan u samoj završnici održali su povijesni koncert na Sea Star festivalu, a nepopnovljiva njujorška ekipa dovela je duh Staten Islanda u kristalno plavu lagunu Stella Maris. Mnogima je bio nevjerojatno da uživo gledaju najveću hip-hop grupu svih vremena na Jadranu, jer je to bio njihov jedini nastup u jugoistočnoj Europi i jedan od svega 12 ukupno na kontinentu, a oni sami nakon koncerta su izjavili da im je ovo bio najbolji na cijeloj turneji.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X