‘Seljak’ (u Zagrebu) – Kandžija i Gole žene zasigurno imaju novi hit u rukavu

Prilično hladne ljetne dane Kandžija i Gole žene zagrijat će s vrućim ljetnim hitom za kojeg kažu da je njihov najurbaniji uradak do sada. Novi singl poručuje: ‘Samo ljeto, samo dobar ritam, ništa kompleksi’.

  •  
  •  
Kandžija i Gole žene (Foto: promo)

Macho muškarci, milijun dolara vrijedni pogledi, visoki ali opet causal urbani street look, testosteron, talijanski auti, dronovi, djevojke, ljeto, dobar ritam – nije riječ o boksačkom meču u Las Vegasu, već o novom spotu Kandžije i Golih žena.

Nova pjesma “Seljak” pokazuje prije svega malog čovjeka u potrazi za snovima, u svakodnevnoj urbanoj džungli. Riječ je o ljetnoj pjesmi koja je u skladu s ukusom domaćih, ali i svjetskih trendova, ali na njihov jedinstveni način. Time su ponovno pokazali svoju snagu te stilsku raznolikost. Tekst koji je pisan od duše i za dušu, potpisuje Kandžija, a partiture perom zapisale Gole žene. Samo oni koji nemaju “srce u grudima” će možda suditi, a ostali neka samo uživaju.

Za pjesmu je snimljen i spot na raznim atraktivnim lokacijama u Zagrebu. Glume dečki iz benda Gole žene, a spot je toliko vruć da se čak bubnjar zvan Divlja Baranja iliti Dardi B na kraju i okupao na poznatim zagrebačkim fontanama za koje se tvrdi da imaju ljekovita svojstva. Za scenarij, produkciju i režiju zaslužan je upravo sam Kandžija, dok je montažu radila Maida Srabović.

Spot obiluje raznim atraktivnim scenama i navodno ništa u spotu nije rentano. Ima se, može se. Ili ne može? Dok se ova zagonetka ne odgonetne, Kandžija i Gole žene poručuju: „Samo ljeto, samo dobar ritam, ništa kompleksi”.

Kandžija i Gole žene (Foto: promo)

Singlovima “Seljak” i “Magična butra” Kandžija i Gole Žene najavljuju novi, sedmi studijski album, od čega drugi s Golim ženama. Prošle godine iznenadio je hip hop scenu objavom solo albuma “Beton”. Kandžija i Gole žene ovoga ljeta nastupaju i na INmusic festivalu #14 u Zagrebu, a nove pjesme publika će imati priliku poslušati i na jarunskoj pozornici našeg najvećeg open air festivala. Osim na koncertima, tijekom cijelog ljeta, Kandžiju i Gole Žene ćete moći vidjeti diljem Hrvatske u kampanji “Dana Fontana”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X