Neil Young & Crazy Horse konačno objavljuju izgubljeni album ‘Toast’

Poslušajte singl ‘Standing In The Light of Love’.

Neil Young & Crazy Horse “Toast”

Konačno izlazi mitski “izgubljena” ploča “Toast” Neila Younga i Crazy Horsea iz 2000. godine.

Album sa sedam pjesama bit će dostupan 8. srpnja na CD-u i dvostrukom vinilu putem etikete Reprise i digitalno. Kao najava puštena je pjesma “Standing In The Light of Love”.

“Nisam bio zadovoljan s albumom, ili sam možda jednostavno bio općenito nesretan”, napisao je Young o ovom albumu u svojim memoarima Super Deluxe. “Bio je to vrlo pust album, vrlo tužan i bez odgovora.”

Umjesto toga, Young je snimio album “Are You Passionate?” iz 2002. s gitaristom Crazy Horsea Frankom “Poncho” Sampedrom i bendom Booker T & The MGs, koji je sadržavao neke od pjesama originalno snimljenih za “Toast” kao “Quit”, “How Ya Doin’?” (prekršteno u “Mr Disappointment”) i “Boom Boom Boom” (“She’s a Healer”).

“Standing In the Light of Love” i “Gateway of Love” obje su izvedene uživo tijekom europske turneje Crazy Horsea 2001. godine, a “Timberline” je jedina pjesma koja dosad nije postala dostupna u ovom ili onom obliku.

U međuvremenu, “Toast” je postao središnji dio Youngovog kanona “izgubljenih” albuma, uz “Homegrown”, “Chrome Dreams”, “Oceanside/Countryside”, “Island In The Sun” i “Times Square”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X