Fotografije iz horora o Winnie the Poohu postale hit na internetu

Više nisu pitomi…

“Winnie the Pooh: Blood and Honey” (foto: Jagged Edge Productions)

Omiljeni dječji likovi Winnie the Pooh i Praščić uskoro će doživjeti dramatičnu preobrazbu u slasher horor filmu “Winnie the Pooh: Blood and Honey”.

U najnovijoj verziji priče o legendarnim likovima Christopher Robin će napustiti Pooha i Praščića, što će dovesti do toga da par postane “glavnim zlikovcima koji divljaju”.

Unatoč tome što je film još u produkciji, odaziv na internetu već je “apsolutno lud”, kaže autor i redatelj Rhys Waterfield u intervjuu za Variety. Opisujući premisu “Blood and Honey”, Waterfield je rekao: “Christopher Robin se povukao od njih i nije im [dao] hranu; to je Poohu i Praščiću prilično otežalo život. Budući da su se morali sami snalaziti, u biti su postali divlji, tako da su se vratili životinjskim korijenima. Više nisu pitomi: oni su poput opakog medvjeda i svinje koji žele pronaći plijen.”

“Winnie the Pooh: Blood and Honey” (foto: Jagged Edge Productions)

Dva izvorna lika A.A. Milneova i ranije priče sada više nisu zaštićene autorskim pravima, no Waterfield je svjestan da Disney također posjeduje ekskluzivnu upotrebu interpretacije njihovih likova. “Pokušali smo biti izuzetno oprezni”, objasnio je. “Znali smo da postoji ta granica i znali smo koja su njihova autorska prava. Stoga smo se trudili da osiguramo da se [film] temelji samo na verziji iz 1926. godine.” Dodaje: “Nitko neće pomisliti da je ovo Disney. Kada vidite naslovnicu, trailere i fotografije, nema šanse da će itko pomisliti da je ovo za djecu.”

“Winnie the Pooh: Blood and Honey” sniman je tijekom deset dana nedaleko od šume Ashdown u Engleskoj, lokacije koja je inspirirala Milneove izvorne priče. “Zbog pozornosti u tisku i svega ostalog ubrzat ćemo montažu i proći kroz postprodukciju što je brže moguće”, dodao je Waterfield.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X