Neil Young pokreće vlastiti Bootleg Series niz

Prvo izdanje bit će solo akustični nastup snimljen 1. veljače 1971. u Dorothy Chandler Pavilion u Los Angeles među fanovima poznat pod naslovom “I’m So Happy That Y’all Came Down” pod kojim cirkulira crnim tržištem još od sedamdesetih.

“I’m So Happy That Y’all Came Down”

Neil Young slijedi primjer Boba Dylana i pokreće vlastiti Bootleg Series niz. Planira službeno objaviti neke od koncertnih bootlegova sa stvarnih mastera i objaviti ih na svojoj stranici. “Pokrali smo sve originalne vizuale s bootlegova”, kaže Young. “Ne štedimo. Samo će snimke zvučati neusporedivo bolje s naših mastera.”

Prvo izdanje bit će solo akustični nastup snimljen 1. veljače 1971. u Dorothy Chandler Pavilion u Los Angelesu među fanovima poznat pod naslovom “I’m So Happy That Y’all Came Down” pod kojim cirkulira crnim tržištem još od sedamdesetih. “Pišite nam koje su vaše omiljene bootleg snimke, a mi ćemo ih pronaći i objaviti u najboljem audio zapisu koji uspijemo pronaći,” kaže Young.

Ovo je tek jedno u nizu arhivskih izdanja koja Young trenutno planira. Sljedeći mjesec izlazi album “Homegrown” koji je snimljen 1975., a priprema i objavljivanje klubskog koncerts s Crazy Horseom iz devedesetih, kao i snimku jednog od nastupa s turneje Greendale iz 2003. godine. Spominje se i kolekcija studijskih snimki iz kasnih osamdesetih pod nazivom “Road of Plenty”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X