nemanja predstavlja drugi, ujedno i posljednji singl s hvaljenog albuma ‘Tarot Funk’

Pulsko – zagrebački psych funk kvintet objavio je video spot za pjesmu ‘Lovers’.

nemanja ‘Lovers’

Snimanje, režiju i montažu za spot potpisuje Denis Komljenović, dok su ideju razvili Komljenović i Luka Šipetić.

“Ako generalizirano, sama tarot karta Lovers predstavlja perfektnu uniju i harmoniju u ljubavi, onda spot donosi kratke priče uspostavljanja te harmonije kroz disharmonične situacije. Pronalaženje nečeg lijepog u nečem naizgled bizarnom”, objasnio je Luka Šipetić.

Grupa nemanja, predvođena pulskim autorom Lukom Šipetić, okupila se nakon što je Šipetić snimio album, a leđa mu čuvaju Matej Perić (bubnjevi), Karlo Lugarić (perkusije), Laura Matijašević (bass) i Leo Beslać (synth). “Tarot Funk” je proglašen jednim od najboljih albuma u regiji prošle godine u brojnim medijima, a već su održali brojne koncerte širom regije, uključujući i dva raspodana u Zagrebu.

nemanja (Foto: Lucija Sever)

Sam album “Tarot Funk”, donosi priču o jednoj godini u životu nemanje i spričane kroz devet tarot karata/pjesama. Singl “Lovers” zatvara “tarot koncept” koji prati album, a bend najavljuje izdavanje novog albuma “Cosmic Disco” koji nastavlja tamo gdje je “Tarot Funk” stao –priču o zagrobnom životu nemanje ispričanu kroz Tibetansku knjigu mrtvih i zavodljive disco ritmove.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X