Neneh Cherry se kritički osvrnula na svakodnevnu upotrebu smartphonea u novom video spotu

Švedska pjevačica Neneh Cherry istražuje način na koji se život često gleda i živi kroz objektiv telefona u novom videu za pjesmu ‘Natural Skin Deep’.

  • 4
    Shares
Neneh Cherry ‘Natural Skin Deep’

Neneh Cherry uskoro će koncertno promovirati svoj novi album “Broken Politics”, a u sklopu europske turneje dolazi 26. veljače u ljubljanski Kino Šiška. Ususret istoj upravo je objavljen video spot za pjesmu “Natural Skin Deep”.

Video u kojem Cherry pjeva i pleše po ulicama Beiruta u Libanonu, režirao je umjetnik Akinola Davies. Njenoj izvedbi daje se nadrealna prednost od strane raznih ljudi koji joj snimaju svaki pokret na svojim telefonima, bilo da je promatraju na obalama Mediterana ili zure u nju kroz prozor kuće.

U izjavi, Davies, koji je snimio i video spotove za Blood Orange i Klein, objasnio je kako je došao na ideju za “Natural Skin Deep”: “Postoji mnogo toga što se događa u video spotu, što govori o današnjem svijetu. Kada sam išao vidjeti i čuti kako Neneh nastupa u Village Undergrounda, svatko je posegnuo za telefonom kad se pojavila na pozornici, a u jednom trenutku sam bio zamoljen od osobe iza sebe da se pomaknem jer joj stojim u kadru. Činilo mi se tada sasvim ironičnim da je svijet upravo ovdje pred nama, zapravo drama od 360 stupnjeva, ali umjesto da mi komuniciramo preko zaslona, ​​mi upravo konzumiramo svijet preko njega.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X