Neneh Cherry se kritički osvrnula na svakodnevnu upotrebu smartphonea u novom video spotu

Švedska pjevačica Neneh Cherry istražuje način na koji se život često gleda i živi kroz objektiv telefona u novom videu za pjesmu ‘Natural Skin Deep’.

Neneh Cherry ‘Natural Skin Deep’

Neneh Cherry uskoro će koncertno promovirati svoj novi album “Broken Politics”, a u sklopu europske turneje dolazi 26. veljače u ljubljanski Kino Šiška. Ususret istoj upravo je objavljen video spot za pjesmu “Natural Skin Deep”.

Video u kojem Cherry pjeva i pleše po ulicama Beiruta u Libanonu, režirao je umjetnik Akinola Davies. Njenoj izvedbi daje se nadrealna prednost od strane raznih ljudi koji joj snimaju svaki pokret na svojim telefonima, bilo da je promatraju na obalama Mediterana ili zure u nju kroz prozor kuće.

U izjavi, Davies, koji je snimio i video spotove za Blood Orange i Klein, objasnio je kako je došao na ideju za “Natural Skin Deep”: “Postoji mnogo toga što se događa u video spotu, što govori o današnjem svijetu. Kada sam išao vidjeti i čuti kako Neneh nastupa u Village Undergrounda, svatko je posegnuo za telefonom kad se pojavila na pozornici, a u jednom trenutku sam bio zamoljen od osobe iza sebe da se pomaknem jer joj stojim u kadru. Činilo mi se tada sasvim ironičnim da je svijet upravo ovdje pred nama, zapravo drama od 360 stupnjeva, ali umjesto da mi komuniciramo preko zaslona, ​​mi upravo konzumiramo svijet preko njega.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X