Neon Wife objavile novi singl i spot ‘Isabell’ sa Sarom Stanić u naslovnoj ulozi

Irena Žilić i Lucija Potočnik pjesmu su same napisale, snimile i producirale.

Neon Wife (foto: Promo)

Neon Wife najavljuju novo izdanje, tri godine nakon što su objavile EP “My, Oh My”. Singl “Isabell” prva je pjesma njihova novog materijala na kojem rade posljednje dvije godine, a uz singl su objavile i prateći spot.

Irena Žilić i Lucija Potočnik pjesmu su same napisale, snimile i producirale. Na miksu i masteru je radio britanski producent Kristofer Harris poznat po suradnjama s Belle and Sebastian, Ghostpoetom i Bear’s Denom, s kojim je Irena već radila na svom EP-u “Small Hours”.

Koncept za spot su također napravile same, no uvelike im je pomoglo oštro oko redatelja Benjamina Strikea, koji potpisuje produkciju spota i koji je njihovu priču vizualno razvio. “Htjele smo da Isabell utjelovi netko tko može ekspresivno izraziti njezin karakter, što nas je dovelo do glumice Sare Stanić. Saru smo gledale u njezinoj predstavi “Vitača” u kojoj glumi bez jedne izrečene riječi, sve je u ekspresiji licem i tijelom”, ističu Neon Wife.

EP “My, Oh My” svjetlo dana je ugledao 2019. godine, a na njemu je pet pjesama. Sam projekt nastao je iz kreativne kompatibilnosti i velike želje da stvaraju glazbu koja im je obadvjema bliska, ali ju ranije nisu imale priliku raditi. Ovaj sjajni duo zajedno svira i u bendu Irene Žilić, a njihova suradnja je nakon brojnih koncerata i turneje po Velikoj Britaniji i Italiji s grupom Morcheeba urodila novim zvukom.

Singl “Isabell” u izdanju Mudrog Brka poslušajte na svim streaming servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X