Nesvrstani ponovno u Laubi

I ove godine očekuje nas popratni glazbeni program u sklopu kojeg nastupaju bendovi Kensington Lima, The Siids i DJ Grumen.

Nesvrstani (foto: Lauba)

I ove godine, od 1. do 4. lipnja moći čete uživati u festivalskoj atmosferi Art Fair-a Nesvrstani uz umjetnine 14 galerija i 18 samostalnih izlagača među kojima su AAC International i Holon iz Austrije, Galerija Kibla i Galerija Y iz Slovenije, Contemporary Bosnia iz Sarajeva te najbolje domaće galerije poput Galerija Poola, Kolekcionart, Galerija Zen, Kranjčar, Barijera, Beck, Galerija S iz Koprivnice i Galerija Žitnjak.
Cjelovitu listu izlagača pronađite na novoj web-stranici sajma www.nesvrstani.hr

Sajam umjetnina održava se u Laubi- kući za ljude i umjetnost šestu godinu za redom te vas i ove godine očekuje popratni glazbeni program u sklopu kojeg nastupaju bendovi Kensington Lima, The Siids i DJ Grumen. Panel raspravu o utjecaju umjetne inteligencije na razvoj umjetnosti i kreativnih industrija održat će udruga CroAI iz Zagreba. Pomno odabrane galerije i samostalni izlagači ponudit će najkvalitetnije radove među kojima se mogu naći domaća i strana djela modernih i suvremenih umjetnika. Radovi raznih formata, medija i tehnika te široke tematike zadovoljit će i najistančaniji ukus.

Art Fair Nesvrstani najbolji je događaj za sve one kojima idealan provod uključuje druženje, umjetnosti i glazbu a neizostavan je događaj za one koji su u potrazi za kvalitetnim djelom koje bi uklopili u zbirku ili izložili u vlastitom domu. Art Fair Nesvrstani rado posjećuju svi ljubitelji umjetnosti: od profesionalaca do pripadnika široke publike, jer svake godine pruža rezime najuspješnijih imena na trenutnom tržištu umjetnina te određuje buduće smjerove razvoja likovnog oblikovanja. Pridružite nam se i doživite sasvim nesvakidašnje iskustvo kupovine umjetnina na najatraktivnijem sajmu umjetnina u regiji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X