Netflix ipak neće stavljati spoilere filmova i serija na plakate kako bi natjerao ljude da budu kod kuće

Okupljanje s prijateljima tijekom pandemije COVID-19 uništit će vaše omiljene Netflixove emisije – mogao bi glasiti ovaj spoiler alert, za koji se ipak ispostavilo da nije krenuo od Netflixa, već grupice američkih učenika.

Netflixova #staythefuckhome kampanja

“Imamo jednu stvar koju svi tražimo za vrijeme ove pandemije: #staythefuckhome”, navodno su tvrdili iz Netflixa koji je isto tako navodno pomagao prenijeti poruku masi iznenađujućom kampanjom: stavljanjem pravih spoilera koji odaju sadržaj vrlo popularnih emisija na plakate i billboarde po gradovima.

Netflixove original serije koje sadrže spoilere napisane na panoima uključuju “Narcos”, “Stranger Things” i “Love Is Blind”.

Socijalna distanca i samoizolacija ključni su za smanjenje širenja virusa COVID-19. No neki ljudi odbijaju ostati i nastavljaju izlaziti i hladiti se sa svojim prijateljima. Tako su učenici iz Miami Ad School došli na ideju da obeshrabre ljude i da ne izlaze tako što su postavili plakate ispunjene spoilerima Netflix Original Seriesa: “Ako vas virus ne spriječi da izađete van, ovi spoileri hoće”.

Netflix je nešto kasnije nakon pojave ove vijesti i trailera na YouTubeu reagirao i rekao kako je ta kampanja, koja se neće pokrenuti, krenula od nekolicine američkih učenika.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X