Netflix ipak neće stavljati spoilere filmova i serija na plakate kako bi natjerao ljude da budu kod kuće

Okupljanje s prijateljima tijekom pandemije COVID-19 uništit će vaše omiljene Netflixove emisije – mogao bi glasiti ovaj spoiler alert, za koji se ipak ispostavilo da nije krenuo od Netflixa, već grupice američkih učenika.

Netflixova #staythefuckhome kampanja

“Imamo jednu stvar koju svi tražimo za vrijeme ove pandemije: #staythefuckhome”, navodno su tvrdili iz Netflixa koji je isto tako navodno pomagao prenijeti poruku masi iznenađujućom kampanjom: stavljanjem pravih spoilera koji odaju sadržaj vrlo popularnih emisija na plakate i billboarde po gradovima.

Netflixove original serije koje sadrže spoilere napisane na panoima uključuju “Narcos”, “Stranger Things” i “Love Is Blind”.

Socijalna distanca i samoizolacija ključni su za smanjenje širenja virusa COVID-19. No neki ljudi odbijaju ostati i nastavljaju izlaziti i hladiti se sa svojim prijateljima. Tako su učenici iz Miami Ad School došli na ideju da obeshrabre ljude i da ne izlaze tako što su postavili plakate ispunjene spoilerima Netflix Original Seriesa: “Ako vas virus ne spriječi da izađete van, ovi spoileri hoće”.

Netflix je nešto kasnije nakon pojave ove vijesti i trailera na YouTubeu reagirao i rekao kako je ta kampanja, koja se neće pokrenuti, krenula od nekolicine američkih učenika.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X