Pivovara Medvedgrad dostavlja na vašu adresu

Vrijeme samoizolacije zbog pandemije koronavirusa u potpunosti nam je promijenilo živote. Pivovara Medvedgrad i u ovim teškim trenucima radi na tome kako bi olakšala ljudima, stoga je otvorila web shop preko kojeg možete naručiti dostavu na kućni prag.

Pivovara Medvedgrad

“Za početak, molimo vas #ostanitedoma. To što ste doma, ne znači da se morate odreći stvari koje volite, poput svojeg omiljenog piva koje od sada možete naručiti i preko našeg web shopa“, poručuju iz Pivovare Medvedgrad koja je otvorila web shop kako bi ljudima olakšala nabavu i dostavu omiljenog piva na kućnu adresu.

“Pivo je svježe, jer naša proizvodnja svemu uprkos nije stala, a kako biste ga dobili i hladnog, dostavljamo vam ga isti dan za narudžbe primljene do 18: sati! Dostava je besplatna za narudžbe iznad 80 kuna. Voljeli bismo vam dostaviti naše pivo bilo gdje u Hvatskoj, ali nažalost ne možemo. Naša dostava je dostupna samo u Zagrebu, dok je plaćanje kartično”, objašnjavaju iz Pivovare Medvedgrad i za kraj poručuju: “Hvala vam na šeranju i na podršci našoj nezavisnoj pivovari u ovim teškim i nesigurnim vremenima. Čuvajte sebe, čuvajte druge, a mi vam šaljemo virtualni zagrljaj.”

Zadnje od Sponzorirani članak

Idi na Vrh
X