Pivovara Medvedgrad dostavlja na vašu adresu

Vrijeme samoizolacije zbog pandemije koronavirusa u potpunosti nam je promijenilo živote. Pivovara Medvedgrad i u ovim teškim trenucima radi na tome kako bi olakšala ljudima, stoga je otvorila web shop preko kojeg možete naručiti dostavu na kućni prag.

Pivovara Medvedgrad

“Za početak, molimo vas #ostanitedoma. To što ste doma, ne znači da se morate odreći stvari koje volite, poput svojeg omiljenog piva koje od sada možete naručiti i preko našeg web shopa“, poručuju iz Pivovare Medvedgrad koja je otvorila web shop kako bi ljudima olakšala nabavu i dostavu omiljenog piva na kućnu adresu.

“Pivo je svježe, jer naša proizvodnja svemu uprkos nije stala, a kako biste ga dobili i hladnog, dostavljamo vam ga isti dan za narudžbe primljene do 18: sati! Dostava je besplatna za narudžbe iznad 80 kuna. Voljeli bismo vam dostaviti naše pivo bilo gdje u Hvatskoj, ali nažalost ne možemo. Naša dostava je dostupna samo u Zagrebu, dok je plaćanje kartično”, objašnjavaju iz Pivovare Medvedgrad i za kraj poručuju: “Hvala vam na šeranju i na podršci našoj nezavisnoj pivovari u ovim teškim i nesigurnim vremenima. Čuvajte sebe, čuvajte druge, a mi vam šaljemo virtualni zagrljaj.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Sponzorirani članak

Idi na Vrh
X