Netflix objavio završni trailer za 4. sezonu ‘Stranger Things’ koja izlazi u petak

Finalna epizoda trajat će čak dva i pol sata!

Stranger Things 4

Nakon što du pustili prvih osam minuta 4. sezone Stranger Things, Netflix je predstavio i konačni trailer za prvi niz epizoda koji stiže na servis ovog petka 27. svibnja. Podsjetimo da su prošle čak tri godine otkako je emitirana posljednja sezona.

Trailer traje nešto više od minute i ne otkriva previše, ali pokazuje neke od pustolovina u koje će se djeca iz Hawkinsa ovoga puta upustiti. Također dobivamo kratki uvid u Jima Hoppera, koji je naizgled prebačen u Rusiju nakon kataklizmičnog uništenja Starcourt Malla u 3. sezoni.

Prvi dio 4. sezone sastoji se od sedam epizoda, dok drugi dio stiže 1. srpnja i sastoji se od samo dvije epizode. Epizode od 1 do 6 u prosjeku će trajati otprilike sat i 15 minuta, a epizoda 7 će trajati 1 sat i 38 minuta. To je izrazito dugo dugo za epizodu TV serije, no jedan nastavak iz drugog dijela sezone obara rekorde. Epizoda 9, finale, trajat će “skoro” 2 sata i 30 minuta. To je duže od većine filmova.

Izvori bliski Netflixu izjavili su da “cijena po epizodi” 4. sezone iznosi čak 30 milijuna dolara, što bi značilo da bi ukupni produkcijski proračun mogao iznositi oko 270 milijuna dolara, što ovu sezonu čini skupljim i od mnogih filmova.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X