Stigao novi trailer za ‘Thor: Love and Thunder’

Stvari polaze po zlu kad bog ode u mirovinu.

  •  
  •  
“Thor: Love And Thunder”

S obzirom da je do srpanjskog datuma premijere Marvelovog novog filma “Thor: Love and Thunder” ostalo sasvim malo vremena, napokon je pušten i pravi puni trailer za film.

Novi film, u režiji Taike Waititija, prati što se događa nakon što Thor (Chris Hemsworth) odluči otići u mirovinu i preispitati kakav će mu biti život nakon povlačenja iz herojske karijere. No, tada se pojavljuje Gorr the God Butcher (Christian Bale) i, u skladu s imenom, sprema se za mesarenje bogova.

U glumačkoj ekipi “Thor: Ljubav i grmljavina” Hemsworthu i Baleu pridružuju se i Tessa Thompson kao Valkyrie, Natalie Portman kao Jane Foster / Mighty Thor, Chris Pratt kao Peter Quill / Star-Lord, Jaimie Alexander kao Sif, Pom Klementieff kao Mantis, Dave Bautista kao Drax the Destroyer, Karen Gillan kao Nebula, Sean Gunn kao Kraglin, Jeff Goldblum kao Grandmaster, Vin Diesel kao glas Groota i Bradley Cooper kao glas Rocketa. Naravno, Waititi će glumiti Korga, najboljeg lika iz posljednjeg filma o Thoru.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X