Netflix službeno obnovio ‘Stranger Things’ za novu sezonu i objavio teaser

Nakon službene potvrde produživanja megapopularne serije ‘Stranger Things’, Netflix je jučer objavio i teaser s temom iz špice i kratkim porukama o događanjima u novoj sezoni.

'Stranger Things' - 2. sezona
‘Stranger Things’ – 2. sezona

Druga će se sezona sastojati od devet epizoda, jednu više nego u prvoj, objavili su autori serije Matt i Ross Duffer. Premijera će joj biti 2017., no točan datum izlaska još nije poznat. Braća Duffer su obznanili i kako će u nastavku biti puno nove zanimljive dinamike likova koju nismo dospjeli vidjeti u prvoj sezoni, te kako se može očekivati da će druga sezona biti luđa i mračnija od prve.

Prizor iz prve sezone Stranger Things (Netflix)
Prizor iz prve sezone Stranger Things (Netflix)

Ross Duffer je potvrdio kako će se svi likovi sigurno vratiti u nastavku “Stranger Things”, osim Eleven čije će eventualno pojavljivanje ostati tajnom. Matt Duffer je otkrio i kako će se nove avanture dragih likova preliti i izvan Hawkinsa, imaginarnog gradića u Indiani, kao i to da će se dublje istražiti The Upside Down svijet.

“Očito imamo portal u drugu dimenziju, koji je još uvijek otvoren u gradiću Hawkinsu. Mnogo je pitanja ostalo otvoreno u vezi s tim: je li monstrum mrtav, je li u pitanju bilo samo jedno čudovište, što uopće još postoji u toj dimenziji? Ta smo pitanja tek zagrebli na samom kraju, kad pronalaze Willa. Odškrinuli smo ta vrata i sad je vrijeme da to istražimo. Uzbuđeni smo, puno je još misterija tamo koje čekaju da budu otkrivene”, objasnio je Matt Duffer.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X