Netflix službeno obnovio ‘Stranger Things’ za novu sezonu i objavio teaser

Nakon službene potvrde produživanja megapopularne serije ‘Stranger Things’, Netflix je jučer objavio i teaser s temom iz špice i kratkim porukama o događanjima u novoj sezoni.

'Stranger Things' - 2. sezona
‘Stranger Things’ – 2. sezona

Druga će se sezona sastojati od devet epizoda, jednu više nego u prvoj, objavili su autori serije Matt i Ross Duffer. Premijera će joj biti 2017., no točan datum izlaska još nije poznat. Braća Duffer su obznanili i kako će u nastavku biti puno nove zanimljive dinamike likova koju nismo dospjeli vidjeti u prvoj sezoni, te kako se može očekivati da će druga sezona biti luđa i mračnija od prve.

Prizor iz prve sezone Stranger Things (Netflix)
Prizor iz prve sezone Stranger Things (Netflix)

Ross Duffer je potvrdio kako će se svi likovi sigurno vratiti u nastavku “Stranger Things”, osim Eleven čije će eventualno pojavljivanje ostati tajnom. Matt Duffer je otkrio i kako će se nove avanture dragih likova preliti i izvan Hawkinsa, imaginarnog gradića u Indiani, kao i to da će se dublje istražiti The Upside Down svijet.

“Očito imamo portal u drugu dimenziju, koji je još uvijek otvoren u gradiću Hawkinsu. Mnogo je pitanja ostalo otvoreno u vezi s tim: je li monstrum mrtav, je li u pitanju bilo samo jedno čudovište, što uopće još postoji u toj dimenziji? Ta smo pitanja tek zagrebli na samom kraju, kad pronalaze Willa. Odškrinuli smo ta vrata i sad je vrijeme da to istražimo. Uzbuđeni smo, puno je još misterija tamo koje čekaju da budu otkrivene”, objasnio je Matt Duffer.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X