Neuništivi Rolling Stonesi započinju s novom turnejom

Rolling Stonesi danas su najavili detalje nove, ogromne turneje po Europi, Velikoj Britaniji i Irskoj ovog ljeta uključujući datume u Pragu, Berlinu i Stuttgartu.

The Rolling Stones (Foto: Zoran Jaćimović)
Keith Richards (Foto: Zoran Jaćimović)

Ikone rocka, koji su u posljednji put u Britaniji svirali na Hyde Parku u Londonu 2015. godine turneju će započeti u dublinskom Croke Parku 17. svibnja. Nakon toga slijedi njihov prvi nastup na London Stadiumu 22. svibnja odakle odlaze na mančesterski Old Trafford, 5. lipnja. Turneja nakon toga nastavlja u Škotskoj na stadionu Murrayfield u Edinburghu 9. lipnja prije nego će 15. istog mjeseca krenuti put Principality Stadiuma u Cardiffu.

Otočki dio turneje završava  povratkom u London s epizodom na stadionu Twickenham 19. lipnja, a nakon toga Stonesi kreću prema kontitentalnom dijelu Europe. Tu će nastupiti u Berlinu 22. lipnja, Marseillu 26. lipnja, nakon čega slijedi povratak u Njemačku gdje nastupaju u Stuttgartu 30. istog mjeseca, a poslije toga ide nama najbliži Prag 4. srpnja. Čitava turneja završava u Varšavi 8. srpnja.

Ulaznice će se prodavati od petka, 2. ožujka.

Najava nove turneje stiže neposredno nakon prošlogodišnjih serijskih negodovanja fanova u Britaniji zbog nedostatka datuma na Otoku uslijed europske turneje Rolling Stonesa. Podsjetimo, zbog održavanja Olimpijskih igara u Londonu 2016. i ostalih organizacijskih manevara koje su pratile Igre nije bilo moguće pronaći odgovarajući prostor za održavanje jednog takvog megaprodukcijskog spektakla kakav je koncert Rolling Stonesa, a 2017. bila također preskočena iz drugih razloga.

Besmrtni je Richards još tada najavio: “Vidimo se u 2018. godini”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X