Neuništivi Rolling Stonesi započinju s novom turnejom

Rolling Stonesi danas su najavili detalje nove, ogromne turneje po Europi, Velikoj Britaniji i Irskoj ovog ljeta uključujući datume u Pragu, Berlinu i Stuttgartu.

  • 24
    Shares
The Rolling Stones (Foto: Zoran Jaćimović)
Keith Richards (Foto: Zoran Jaćimović)

Ikone rocka, koji su u posljednji put u Britaniji svirali na Hyde Parku u Londonu 2015. godine turneju će započeti u dublinskom Croke Parku 17. svibnja. Nakon toga slijedi njihov prvi nastup na London Stadiumu 22. svibnja odakle odlaze na mančesterski Old Trafford, 5. lipnja. Turneja nakon toga nastavlja u Škotskoj na stadionu Murrayfield u Edinburghu 9. lipnja prije nego će 15. istog mjeseca krenuti put Principality Stadiuma u Cardiffu.

Otočki dio turneje završava  povratkom u London s epizodom na stadionu Twickenham 19. lipnja, a nakon toga Stonesi kreću prema kontitentalnom dijelu Europe. Tu će nastupiti u Berlinu 22. lipnja, Marseillu 26. lipnja, nakon čega slijedi povratak u Njemačku gdje nastupaju u Stuttgartu 30. istog mjeseca, a poslije toga ide nama najbliži Prag 4. srpnja. Čitava turneja završava u Varšavi 8. srpnja.

Ulaznice će se prodavati od petka, 2. ožujka.

Najava nove turneje stiže neposredno nakon prošlogodišnjih serijskih negodovanja fanova u Britaniji zbog nedostatka datuma na Otoku uslijed europske turneje Rolling Stonesa. Podsjetimo, zbog održavanja Olimpijskih igara u Londonu 2016. i ostalih organizacijskih manevara koje su pratile Igre nije bilo moguće pronaći odgovarajući prostor za održavanje jednog takvog megaprodukcijskog spektakla kakav je koncert Rolling Stonesa, a 2017. bila također preskočena iz drugih razloga.

Besmrtni je Richards još tada najavio: “Vidimo se u 2018. godini”.

  • 24
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X